Ucila sam od mame, od 17-18 godine, ali sam pravila samo neke specijalitete i eksperimente. Kada sam se udala, pocela sam da kuvam i ona svakodnevna jela, boraniju, grasak, paprikas...Svaki put kada sam pravila neko jelo prvi put, nazvala bih mamu, i ona bi mi objasnjavala kako da skuvam nesto, ali je to bilo objasnjavanje tipa-uzmes glavicu crnog luka, velicine jajeta/velicine teniske lopte/velicine dva klikera/ zavisi sta kuvam, pa mi je detaljno objasnjavala kako sta da iseckam, u minut koliko da kuvam, koliko soli, koliko vegete...ja sam tako, detaljno i pisala u moj kuvarcic, i tako naucila da kuvam jela, i nijednom, ni prvi put, mi se nije dogodilo da mi jelo ne uspe, tacnije, uvek je bilo bez greske. Dok nisam naucila sve cake, kuvala sam samo ta proverena jela. A onda sam se osmelila da kuvam jela i iz obicnih kuvara i sa interneta, gde su recepti povrsni. I volim da eksperimentisem i izmisljam, ma mnogo volim da kuvam