cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Kako se veže kravata?

clock-img

31.07.2009, 07:20

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Ja znam da zavežem kravatu samo na prvi način.
Znate li još neki trik?

user posted image

clock-img

31.07.2009, 08:23

clock-img

Anoniman

I ja znam na prvi način.

Mada, pre nekih pola godine smo na poslu jednom mladom kolegi za rođ kupili kravatu, i on se srdačno zahvalio i saopštio nam da ne zna da je veže. Nije me mrzelo da mu nađem sliku, čak i sa ovim čvorom na slici br 2. Čvor bude čvršći, i ne iskezeči se ni posle 8 sati na poslu. user posted image
Tada su i mnoge starije i iskusnije kolege naučile i taj način. user posted image

clock-img

31.07.2009, 08:25

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

user posted image

clock-img

31.07.2009, 08:27

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image  user posted image

clock-img

31.07.2009, 08:52

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

user posted image user posted image user posted image  Ja imam srecu da mm ne voli i ne nosi kravate . Od slucaja do slucaja  imamo par komada koje su vec vezane tako da se mnogo ne mucimo. Zategne i gotovo.

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

31.07.2009, 08:54

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

evo sad možeš da ljutito razvežeš kravatu i kažeš: "Mili, dođi da ti zavežem jedan Windsor"
user posted image user posted image

clock-img

31.07.2009, 08:55

clock-img

Anoniman

ja sam znala vezati kravatu, al kako moj muz to ne nosi , vise pojma nemam 

clock-img

31.07.2009, 09:00

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Ja mnogo volim kad ga pitam hoce li da stavlja kravatu kad negde krenemo a on kaze "Necu". Sto se tad radujeeeeeeemuser posted image user posted image user posted image  A jos su mi draze one pantalone na peglu kojima ne moram da ugadjam crtu dok ih peglam jer ih uopste ne nosi.

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

03.08.2009, 15:25

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Mene je to baba davno mucila da naucim i ja se bila ljutila sto to ja moram da znam ali sad kad smo bili na svadbi tekako sam morala da uvezem kravatu jer niko nije znao. 

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

03.08.2009, 15:29

clock-img

Skoki

pencil-img

175

Moj otac je celog zivota u odelu i kravati, i moram da priznam da sam kao dete obozavala da idem sa njim u kupovinu kravata, ili da mu ujutru biram koja mu se slaze sa kosuljom, i naravno da mu vezujem kravatu. Nazalost mm ne nosi svakodnevno, ali kada idemo negde obavezno pita mene za savet i vezivanje naravno. Ja prosto uzivam u tome user posted image .

clock-img

08.01.2011, 17:34

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Kravata je extra stvar, samo mi je u ovim hladnim danima nekako višak.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.01.2011, 01:05

clock-img

smeško

pencil-img

4271

IZVORNA PORUKA: guppy RR

user posted image

Znam da sam ovo negde već video!!!!
U kabinetu Borisa Tadića!!!!!
Molim administratora ili moderatora da pošalju čoveku prvu sliku sa šemom!!!!
HVALA!

clock-img

10.01.2011, 01:06

clock-img

smeško

pencil-img

4271

IZVORNA PORUKA: guppy RR

Ja znam da zavežem kravatu samo na prvi način.
Znate li još neki trik?

user posted image

O tome vam pričam!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image