cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Kakav je doktor

clock-img

19.11.2012, 22:39

clock-img

Dve_srece_najvece_

pencil-img

192

Dragi ringerajci user posted image

Zadovoljstvo mi je da Vas obavestim da je poceo sa radom sajt na kojem cete moci da ocenite svog lekara, i da prijavite korupciju.

Za sada cete moci da ocenite sa jedne adrese samo tri doktora bez registracije, a sest ako se registrujete. Spisak svih zaposlenih u zdravstvu Srbije ce biti na ovom sajtu verovatno,vec sutra. Takodje cete moci da ocenite Ustanovu, ali i da prijavite E-UPRAVI , ako Vam je neko trazio mito za neku uslugu, i to bez ikakvih posledica!!! Ako se ta osoba od vise pacijenata oznaci kao osoba koja trazi mito, ONDA CE BITI POD PRISMOTROM MUPa i JAVNOG TUZILASTVA koji su uvezani u ovaj sistem!!!

Kakav je doktor KLIK

user posted image

< Poruku je uredio Dve_srece_najvece_ -- 19.11.2012 22:40:41 >

clock-img

19.11.2012, 23:01

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

vec sam 2 lekara ocenila, trebalo bi da postoji mogucnost komentara.
hoce li biti slike lekara i da li ce biti na sajtu samo opsta praksa ili ce biti i ginekologa itd...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

19.11.2012, 23:09

clock-img

Dve_srece_najvece_

pencil-img

192

Bice svi lekari, iz domova zdravlja, bolnica, dispanzera....sve sto spada u drzavno....

Sajt je tek juce krenuo sa radom ,pa ce se svakim danom prosirivati baza, i dodavati opcije....

Trebalo bi da vec sada mozes oceniti ginekologa koji radi u domu zdravlja, kao i pedijatre...ja nase jesam ocenila... samo cekam da se ubaci josh imena, pa da ocenim i ginekologa iz bolnice...

clock-img

19.11.2012, 23:25

clock-img

Dve_srece_najvece_

pencil-img

192

Inace, sa leve strane ima ikonica trube i pise "vase misljenje"... za sada tamo mozete ostavljati komentare....a prvi presek stanja, kako su ocenjeni lekari bice 23.12 user posted image

clock-img

19.11.2012, 23:40

clock-img

pandina

pencil-img

2039

user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2012, 23:45

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Dvoje sam vec ocenila.

clock-img

20.11.2012, 07:31

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Nasih jos nema user posted image

clock-img

20.11.2012, 07:57

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Ank ako si mislila na naseg pedijatra,ima je,ukucas dom zdravlja novi sad pa na nekoj 24 strani

< Poruku je uredio lanajelena -- 20.11.2012 7:59:43 >

clock-img

20.11.2012, 08:25

clock-img

Anoniman

Ovo je super ideja! Nadam se da će uroditi i plodom user posted image

clock-img

20.11.2012, 08:30

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

ja juče videla na face-u. Videh da su ubačeni lekari koji rade po domovima zdravlja. Ocenih našu pedijatricu i svog ginekologa. Ali ja sam imala probleme sa dr iz GAK, a njih još uvek nema

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

20.11.2012, 08:35

clock-img

Anoniman

Strašno! Pa nema ni jednog subotičkog lekara!!! user posted image

clock-img

20.11.2012, 08:39

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

kako nema ?
ja sam nasla nasu pedijatricu

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

20.11.2012, 08:42

clock-img

Anoniman

Pa ja krenula od nekih veći "faca" kao da proverim user posted image ... Kucala Anđelića, Pavlovića i ništa... Pa kucala Opštu bolnicu Subotica, ne prepoznaje ustanovu (ni ja je ne smatram "ustanovom" user posted image ), pa kucala drPerišića iz BG i Belopavlovića iz NS i ni njih mi ne pokazuje user posted image

clock-img

20.11.2012, 08:43

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

svasta user posted image
pise kliknite na svog doktora , mozda je to caka user posted image
mislim da je ovo pomak u transparentnosti

< Poruku je uredio Olga RR -- 20.11.2012 8:45:32 >

clock-img

20.11.2012, 08:46

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: n i n a

Pa ja krenula od nekih veći "faca" kao da proverim user posted image ... Kucala Anđelića, Pavlovića i ništa... Pa kucala Opštu bolnicu Subotica, ne prepoznaje ustanovu (ni ja je ne smatram "ustanovom" user posted image ), pa kucala drPerišića iz BG i Belopavlovića iz NS i ni njih mi ne pokazuje user posted image

Verovatno ce krenuti od Beograda.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

20.11.2012, 08:47

clock-img

Anoniman

Pa uvek sve kreće od Beograda user posted image user posted image sorry user posted image ja sam ti malo provincijalno osetljiva!

clock-img

20.11.2012, 08:49

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

pa Perisic je iz BG user posted image
znaci krecu od ne znam

clock-img

20.11.2012, 08:49

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Normalno je da krenu od Beograda, jer je to glavni grad drzave, a ima najvise bolnica i lekara.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

20.11.2012, 08:50

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

ma sada su samo ubacili Domove zdravlja i radničke ambulante
NEma bolnica

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

20.11.2012, 08:50

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa Perisic je iz BG user posted image
znaci krecu od ne znam

Nisu uveli jos ni ustanovve. kucala sam Visegradsku, Narodni front, Klinicko-bolnicki centar, KBC bezanijska kosa....nema nicega jos...

clock-img

20.11.2012, 09:51

clock-img

Dve_srece_najvece_

pencil-img

192

Baza jos njie potpuna, ocekuje se da se ubrzo dopuni sa lekarima iz bolnica, instituta.... ja sam za sada ocenila lekare koji rade u dispanzeru za zene, i dispanzeru za decu... user posted image

Samo malo strpljenja, i bice svi lekari na "tapeti" user posted image

clock-img

20.11.2012, 10:12

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Kako niste nasli ja sam ukucala dom zdravlja novi sad i izasli su mi i opste i ginekolozi i pedijatri,vec sam neke pohvalila a vala i jednog ocrnila,inace glasala sam 5 puta bez registracije

clock-img

20.11.2012, 10:25

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Hvala LJ... sta bi mi bez tebe user posted image

Ja kucala ime odmah pa onda mesto

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 20.11.2012 10:29:48 >

clock-img

20.11.2012, 10:36

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: lanajelena
inace glasala sam 5 puta bez registracije

Ja vec 10 oro user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 20.11.2012 10:41:37 >

clock-img

20.11.2012, 10:43

clock-img

Anoniman

Ocenila sam dr iz DZ.
Privatnog lekara nema, dr iz Dečije bolnice nema.