cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Kada bih imala vremensku mašinu...

clock-img

25.08.2009, 21:49

clock-img

Ptičica

pencil-img

508

Ja bih otišla na koncert Bijelog dugmeta, kod Hajdučke česme!!!
To je bilo 28. avgusta 1977. i ja sam imala 7 dana!!! Nisam znala gde mi je dupe, a gde glava!
Šta biste vi uradile? user posted image

Neke se pobede dobijaju na- juriš!!!

clock-img

25.08.2009, 22:00

clock-img

Ptičica

pencil-img

508

Hajdeeee... baš me zanima...
Otišla bih i na svoju svadbu da jbm kevu orkestru što su mi ukenj... pesmu za tortu. user posted image

Neke se pobede dobijaju na- juriš!!!

clock-img

25.08.2009, 22:01

clock-img

Anoniman

Hehe, i ja bih isto to, samo moja mama tada jos bila maloletna, pa mi je to daleko user posted image user posted image user posted image recimo da bih volela da odem u neku diskoteku krajem osamdesetih, da se izdjuskam uz super muzikuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.08.2009, 22:18

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Pobjegla bi odavde kad je bio rat!

clock-img

25.08.2009, 22:25

clock-img

Nellyca

pencil-img

62

Nikada, nikada ni pod razno ne bih opet pristala da zivim sa mm-ovima u zajednici, pa ni tih privremenih 6 meseci!! imala bih mnogo mirniju trudnocu i ne bih se pitala da li ce sa mojom devojcicom sve biti u redu!

clock-img

26.08.2009, 08:18

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lu

isto

clock-img

26.08.2009, 08:59

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

isto

potpisujemuser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

01.09.2009, 16:56

clock-img

Anoniman

da imam time machine, zivjela bih jedan period u 80-tim i ti u USA, oblacila se kao idiot i uzivala u najboljoj muzici ikada!!!! I nijedan koncert ne bi mogao proci bez mene. user posted image user posted image user posted image  

clock-img

01.09.2009, 17:14

clock-img

božana

pencil-img

421

Nikada ne bih otišla iz svoje kuće koju sada izdajem stanarima.

clock-img

01.09.2009, 17:26

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

I ja bih taj dio izbjegla,ali bi vremenoplov iskoristila da onemogucim da se svi oni koji su zasluzni za i ovaj i sve druge ratove,ne samo ne rode nego ne zacnu(mada imam utisak da bi od toga ispala zivotna misija).Ako nista-otisla bih da nagovorim Hitlerovu majku da abortira(nije bio cak ni neki slikar,na kraju-znaci,nista ne bi izgubili,samo bi dobili)

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

clock-img

22.02.2010, 23:08

clock-img

Anoniman

Vratila bih se u ono doba kad se nosila narodna nosnja... Eto svidja mi se taj zivot... user posted image

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 22.2.2010 23:09:43 >

clock-img

22.02.2010, 23:13

clock-img

bratzz

pencil-img

982

Naucila sam da se zivi u sadasnjosti tako da mi ta masina ne treba.

clock-img

24.02.2010, 15:26

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.02.2010, 17:28

clock-img

Anoniman

... ne bih otišla u *ebeni Aranđelovac....!

........................ne bih potrošila 4 godine na budalu....
    ....išla bih sama na more te 20** godine

.... lagala bih ga više i volela manje....

clock-img

24.02.2010, 21:28

clock-img

Anoniman

- naucila bih jos neki jezik (mada nikad nije kasno)
- ne bih potrosila cetiri godine na onu kretencinu koju sam sutnula
- ne bih  plakala i nervirala se zbog budalastine pre pola sata...user posted image

clock-img

24.02.2010, 23:12

clock-img

Ellenica

pencil-img

763

Vratila bi se u januar 1987 i sprečila jedan auto da upali, da se odveze i završi u jarku.

Veliki sam mamin dečak

clock-img

24.02.2010, 23:13

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ellenica

Vratila bi se u januar 1987 i sprečila jedan auto da upali, da se odveze i završi u jarku.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2010, 11:31

clock-img

viking

pencil-img

6644

Kada bih imala vremensku mašinu otišla bih u daleku budućnost pošto o prošlosti već sve znam a ne mogu da pretpostavim šta će biti za npr 300 ili 800 godina (a baš me zanima).

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

25.02.2010, 11:41

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

- otisla u sedamdesete i uzivala u koncertima i svemu sto ide uz njih user posted image
- otisla u 15-16 vek i pametovala o izumima 20. veka (verovatno bi me spalili kao vesticu)
- odvezla se u 23. vek
- otisla u period kada ljudi zive na Marsu (Mesecu, nije bitno gde na nekoj drugoj planeti) i verovatno se i ja preselila

Ne bih ispravljala svoju proslost, ona me cini ovim sto jesam.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

25.02.2010, 13:34

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Hmmm kada bih imala vremensku masinu...
Vratila bih se u proslost da upoznam Tolkina,da vidim kako je moguce da iz jedne glave,
izadje toliko lepih stvari...user posted image
I otisla bih u doba Sparte i bila zena nekog velikog ratnika user posted image user posted image user posted image

A u buducnost...ne bih isla,ne zelim da znam sta ce da se desi user posted image

< Poruku je uredio Mari86 -- 25.2.2010 13:35:52 >

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

25.02.2010, 23:05

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

IZVORNA PORUKA: Mari86

Vratila bih se u proslost da upoznam Tolkina,da vidim kako je moguce da iz jedne glave,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
WOW! Kao da si mi citala misli...
Ali ja bih uradila jos jednu stvar, vratila se u doba kada sam imala 15, 16, 17 godina i pomagala mami koja je sada premorena i slomljena a tada me je cesto molila da joj pomazem ali ja sam bila previse lenja, takodje se ne bih oniloko svadjala i derala na nju to me sada ubija... I imam osecaj da sam bila odvratno odvratna prema njoj! user posted image user posted image user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

25.02.2010, 23:16

clock-img

simke

pencil-img

2713

IZVORNA PORUKA: lothroniell

IZVORNA PORUKA: Mari86

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
WOW! Kao da si mi citala misli...
Ali ja bih uradila jos jednu stvar, vratila se u doba kada sam imala 15, 16, 17 godina i pomagala mami koja je sada premorena i slomljena a tada me je cesto molila da joj pomazem ali ja sam bila previse lenja, takodje se ne bih oniloko svadjala i derala na nju to me sada ubija... I imam osecaj da sam bila odvratno odvratna prema njoj! user posted image user posted image user posted image

Viking jel sad vidis?user posted image

clock-img

28.05.2010, 20:04

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

... vratila bih se u period svoje osnovne škole. Kako je tada sve bilo lepo...

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

28.05.2010, 20:48

clock-img

Ellenica

pencil-img

763

Samo bih provirila u neke trenutke svog života,
da se sama sebi slatko nasmejem.

Mladost-ludost

Toliko sam bila naivna i simpatična nekad.

Veliki sam mamin dečak

clock-img

28.05.2010, 22:27

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: kaliopi

........................ne bih potrošila 4 godine na budalu....

IZVORNA PORUKA: OTI

- ne bih potrosila cetiri godine na onu kretencinu koju sam sutnula

OTI draga ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image