U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Tijesto: 6 jaja 25 dag secera 25 dag brasna 1 prasak za pecivo 3 kasike kakao 6 kasika vruce vode
Krema: 2 pudinga od vanilije 5 kasika brasna 1 l mlijeka 20 dkg secera 1 margarin jedna kutija piškota crna kava za namakanje
Preliv: čokolada
Priprema:
Ispeci koru i kad se ohladi razrezati,napraviti kremu od 2 pudinga od vanilije,5 kasika brasna,1 l mlijeka,20 dkg secera i u hladno dodati jedan umuceni margarin.pripremiti kutiju piskota i crnu kavu za namakanje.donju koru premazati polovicom kreme,na to poslagati piskote,premazati sa ostatkom kreme i poklopiti sa drugom korom,gore glazura od cokolade