cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Jaknice

clock-img

19.01.2009, 14:19

clock-img

Anoniman

Zašto na dečijim jaknicama prave visoku kragnu? Moj Luka to ne trpi. Ne mogu da mu zakopčam jaknicu do kraja jer ga onda bode, nego moram da savijam jaknicu i motam šal oko vrata... što bi svakako bilo mnogo lakše da nema te kragnice.

Jel vaša deca dozvoljavaju da im zakopčavate jaknicu do kraja (preko brade)? user posted image

clock-img

19.01.2009, 14:22

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Valjda da im štiti vrat a i mene to jako nervira kad mu naprijed nemogu zakopčati,jednostavno smeta,
jednom mu se sav vrat iščapao

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

19.01.2009, 14:25

clock-img

Anoniman

Pa to ti kažem... grebe ih po bradici, na ovoj zimi, samo im se iziritira koža nepotrebno, a svakako staviš detetu šal. user posted image  Ja ne zakopčavam. Kada kupim jaknicu, prepeglam tu kragnicu na dole, i namotam šal. Ne mogu da verujem da ne proizvode i jaknice sa i bez te visoke kragne. (ili bar ja nisam našla)

clock-img

20.01.2009, 00:18

clock-img

stella

pencil-img

414

Kod nas jaknice pretezno imaju onu zastitu i ne zulja,a ima jedan skafander sto bas i nije ok,al savijem kragnu prema vani.

H A N A 26.09.2007

clock-img

21.01.2009, 00:21

clock-img

Anoniman

Zaštitu? Za cipzar? user posted image

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image