cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Izleti

clock-img

05.04.2009, 22:12

clock-img

Anoniman

Idete li na izlete? Gde idete?

Ja sam danas bila u ZOO vrtu i na Palicuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2009, 22:20

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Idem, idem, i obožavammmm prirodu.

Sve je to u okolini BL... Odem na Vrbas, na Vrbanju (reke), odem u Krupu, u Karanovac.. Odem do manastira Gomionica...

Ali to vama ništa sada ne znači kada ste većina iz Srbije i ne znate gde se to sve nalaziuser posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

05.04.2009, 22:22

clock-img

Buba76

pencil-img

659

Zille,odakle si kada ste bili na Palicu?

clock-img

05.04.2009, 22:28

clock-img

Anoniman

Iz Kikinde, 100 km od Palica, to i nije tako daleko kad imas dobru volju!!!

clock-img

06.04.2009, 09:39

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: eugenija

Idem, idem, i obožavammmm prirodu.

Sve je to u okolini BL... Odem na Vrbas, na Vrbanju (reke), odem u Krupu, u Karanovac.. Odem do manastira Gomionica...

Ali to vama ništa sada ne znači kada ste većina iz Srbije i ne znate gde se to sve nalaziuser posted image

Dodala bih jos Mrakovicu i meni draza druga strana Kozare gdje su lovacki domovi i nema bas puno ljudiuser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

06.04.2009, 09:45

clock-img

Anoniman

juce sam bila na nahorevu... "kod majmuna" (naziv je zato sto covjek ima majmuna pravog koji zauser posted image goste)... prelijepo napravljeno...prava domaca atmosfera ... čist zrak ... ogromna livada sa stolicama i stolovima...djecijim igralistem i masom domaćih zivotinja...i dobre klope ...
inače volim otići na Skakavac ... do kojeg se mora 2-3 km pješke ići, i tu se nalazi jedan od najvećih voodopada u Evropi... na okolne planina Jahorina, Bjelašnica, Igman,...

clock-img

06.04.2009, 09:49

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Mi često idemo na selo(naše imanje imamo dole i kuću,inače dole živi svekar)imamo ogroman vrt sa travom,okolo voćnjak,ravnica velika....tako da se Sergej baš iskače i izigra i ima ujedno i malo štene dole koje obožava,pa s eigra sa njim..a mi raspalimo roštiljm, a ponekad i kotlić...znači prelijepo(bili smo prošle nedelje)...a planiramo sada i za prvi maj dole,ja se dmorim psihički bukvalno od onog zelenila i tišine....a i ne maltretirams e ručkom,suprug je zadužen za roštilj i kotlić...user posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

06.04.2009, 09:54

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Bebac ,lijepa vam je i tvrdjavauser posted image

clock-img

06.04.2009, 10:03

clock-img

bebać

pencil-img

2235

nnaaddaa jeste lijepo,sada kakos u renovirali je super,bili smo prošle god. a planiramo i ove sa Sergejom otići na pićence u onu kućicu....a opet ne idemo često,valjda je se zasitimo,jer mi pogled sa balkona 'puca' na nju,pravouser posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

06.04.2009, 10:05

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Bila sam par puta i jako mi se svidjelo... Moram doci opet pa te zovem na kafuuser posted image

clock-img

06.04.2009, 10:17

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Kako da ne,samo se javi i nadjemo se u gradu,a možeš i ti doći meni u stan na kafu...svejedno je blizu...ljubacuser posted image

clock-img

04.05.2009, 11:32

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Evo sveže slike sa izleta - Krupa na Vrbasu

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

04.05.2009, 11:38

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Eugi,sjajno izgleda,user posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

04.05.2009, 11:39

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Eugi, ovo je kao sa razglednice user posted image user posted image !!!! Prelepo je user posted image  user posted image  user posted image  

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

04.05.2009, 12:10

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Još stalno razmišljam kako fotke ne mogu baš dočarati mesto... Prekrasno je, zaista. Tu na rečici Krupi, nalaze se stari mlinovi (vodenice) koji i dan danas služe za spravljanje brašna.. Reka je zaštićena, zabranjeno je pecanje na njoj, puna je pastrmke.. A huk vode sa slapova, je najleoša muzika za uši...
Ako neko stoji pored tebe na pola metra i nešto ti glasno priča, nema šeme da ga čuješ (ovaj podatak je izuzetno zgodan ukoliko ta osoba usput  priča nešto što  i ne želiš da čuješ)user posted image user posted image user posted image
Inače mesto Krupa na Vrbasu poznato je po manastiru u kome se nalaze mošti Svete Matrone Ruske, isceliteljke. Takođe je poznato po održavanju Ex Yu rocks festivala koji se svake godine održava ovde, i besplatan je za sve... Besplatan kamp, ulaz, i prevoz iz gradauser posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

04.05.2009, 17:00

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

Eugi ovo je prelepouser posted image

clock-img

05.05.2009, 11:11

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Mm, naš drug i ja bili smo malo u šetnju 02. maja. Nisam imala aparat ali sam imala mobilni telefon!user posted image
Evo kako Niš izgleda sa Koritnjaka iznad Niške Banje

user posted image

user posted image

a ovo smo miiiii

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ovo dole je selo Koritnjak iznad Niške Banje, na žalost danas tu niko ne živi. Dodju ljudi samo na vikend. A priroda je predivna. Čuje se samo cvrkut ptica!

user posted image

user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

05.05.2009, 11:13

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Superrr je!!!

Nego, jeste odlučili hoće li se Južni bulevar zvati Ulica Šabana Bajramovića? user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

05.05.2009, 11:16

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

user posted image user posted image user posted image
ja ti Eugi uopšte nisam u toku sa gradskim dešavanjima!user posted image
ali bi čoveku bar mogli spomenik da podignu user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

05.05.2009, 11:18

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Ja juče na vestima gledala... Danas vam je gradska skupština, pa ćemo videtiuser posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

05.05.2009, 11:19

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Baš je lepo Mod, da čovek dušu odmori dok sluša cvrkut ptica...

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

06.05.2009, 10:39

clock-img

Anoniman

Eugi, Mod sjajne su vam slike. Kod mene je sve ravno, nigde ni brdasca, a nemamo ni rekuuser posted image

clock-img

12.06.2009, 12:33

clock-img

bebać

pencil-img

2235

evo stavim vam i ja par slikica sa ovog prekrasnog jezera gdje smo išli(m radio poslom,pa i nas poveo)Sergeju je bilo divno,iztrkao se....a ja se ugodno zavalila i ispijala kaficuuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

12.06.2009, 12:35

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

super je. A gdje je to?

clock-img

12.06.2009, 12:39

clock-img

Anoniman