cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Ispucale usnice

clock-img

05.02.2010, 09:35

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Kod mog sina strašno pucaju usnice,kad smo vani po ovoj hladnoći pogotovo,namazala sam par puta labelom ali nisam sigurna da li smijem njemu mazati labelom,ili postoji labelo za djecu(nisam ga našla) ili ima nešto bolje za djecuuser posted image

clock-img

05.02.2010, 09:42

clock-img

Anoniman

Imaš u apotekama te KAO labela za decu (za devojčice su roza, za dečake sa raznim nekim junacima), ali nisam sigurna koja je starosna granica. Možeš mu namazati Pantenol mašću pre nego što krenete napolje. 

clock-img

05.02.2010, 09:44

clock-img

Lu

pencil-img

15094

A pantenol smije polizatiuser posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 5.2.2010 9:50:47 >

clock-img

05.02.2010, 09:46

clock-img

Anoniman

Jao ne mogu da se setim dal sam morala da ga perem sa grudi dok sam dojila... a to bi rešilo mnoge stvare.
Znam da sam mu mazala i rubove usana kada puknu (kada se kao pocepaju usta), i mazala sam i usnice. Ne edovno, ali s vremena na vreme.

clock-img

05.02.2010, 13:04

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

Znam da neke mame mažu Pavlovićevom kremom.Ja mažem sebi i super mi je

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

05.02.2010, 19:35

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Viktoru stalno puca donja usna na jednom delu, preporučili su nam Pantenol mast, ima i Pantenol krema, ali kažu da je mast bolja za ovakve stvari.

ŽENA JE STENA!

clock-img

11.02.2010, 16:32

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

Vec ispucala usta ja mazem nekim labelom iz Lilly-a ne mogu da se setim kako se zove, ali je ambalaza bela sa nacrtanim crvenim krstom, odlicno je! Takodje sam cula da kad usta vec ispucaju treba da se namaze med, da postaju super glatka za 2 dana.

clock-img

15.02.2010, 21:47

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

IZVORNA PORUKA: Lu RR

A pantenol smije polizatiuser posted image

Ništa neće biti ako poliže, to je faktički vitamin B. Ja sam mazala bradavice dok sam dojila sina i nisam ispirlai, tako nam je rekla i patronažna u školici za trudnice. I ja sebi stalno mažem usne pantenolom, pogotovo sada u trudnoći jer su UŽASNO suve, samo koristim kremu ne mast.