cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Integralni pirinac

clock-img

18.02.2011, 10:25

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Pre par meseci sam kupila integralni pirinac, ostavila preko noci da odstoji i spremila sledeci dan. Ljudi, taj pirinac je imao ukus zemlje user posted image
Kako spremate integralni pirinac, koji kupujete, da li sam ja omasila brend (u faking maxiju imaju samo neki ABC), da li sam omasila nacin spremanja (samo sam ga skuvala)...?


_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

18.02.2011, 10:30

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja kupi bilo koji, sve jedno mi je. Najcesce ga spremam sa sampinjonima i lukom. Posebno obarim pirinac i isperem ga, plasim se gde se sve to vucaralo pre pakovanja pa ispiram. Izdinstam pecurke na puku i dodam pirinac, nalijem supom ili obicnom vodom, dinstam dok vode ne isprai i eto. Piribac inace jedem svakre prestupne godine i samo na ovaj nacim.
A da, uz ovo samo salatu, i to malo kupusa, nista vise.

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

18.02.2011, 10:31

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

I nema ukus zemlje? user posted image Ja volim pirinac, greota da ne jedem integralni. Probacu jos jednom, ko zna gde je to konkretno pakovanje bilo, stajalo... itd.

_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

18.02.2011, 10:38

clock-img

viking

pencil-img

6644

Mi često jedemo pirinač, volimo ga, i nema mi ukus zemlje. Uvek kupujemo Uncle Ben's, ne znam zašto, prosto iz navike a i one kesice su im baš zgodne. I ne ostavljamo preko noći.


_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

18.02.2011, 10:42

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: viking RR

Mi često jedemo pirinač, volimo ga, i nema mi ukus zemlje. Uvek kupujemo Uncle Ben's, ne znam zašto, prosto iz navike a i one kesice su im baš zgodne. I ne ostavljamo preko noći.



Integralni ili obican?


_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

18.02.2011, 10:43

clock-img

viking

pencil-img

6644

I jedan i drugi.

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

18.02.2011, 10:46

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Probacu Uncle Ben's integralni, nisam naletela na njega. A ta fora sa kesicama im je odlicna user posted image

_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

18.02.2011, 10:48

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Ovako je savrsen:
Solja pirinca, 3 solje vode, 1dl maslinovog ulja, 300 gr sampinjona, 3-4 cena belog luka, so, biber.
Na maslinovom ulju kratko se isprzi iseckan beli luk, pa dodas pirinac, proprzis malo i njega,
dodas vodu, smanjis vatru i poklopis. Kad prokuva, promesaj, smanjis skroz vatru i kuvas 10 min.
Na kraju dodas sampinjone prodinstane na maslinovom ulju, promesas i to je to.
Savrseno je, zdravo, moj muz jedino tako ili u pilavu jede pirinac

clock-img

18.02.2011, 10:48

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Jeste...lepo izbegnes da posle gulis serpu user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma