cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Igranje u pesku je korisno za decu

clock-img

20.07.2009, 23:28

clock-img

Anoniman

Deca tokom leta uživaju na peščanim plažama. Osim što mogu da se bezbrižno brčkaju u plićaku, pesak je nešto što veoma privlači dečiju pažnju. Pesak nudi deci brojne mogućnosti, u njemu mogu da se prepuste svojim maštanjima.

Zašto je korisno i kako da se priremite unapred, pročitajte ovde: KLIK

clock-img

20.07.2009, 23:36

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ja sam napravila Roku pješčanik u dvorištu,(uz malu pomoć mmuser posted image )
Baš voli da se igra u njemu, ima kantice koje su u obluku dvorca ili kule, lopatice i sva čuda.
Ponekad mu pokvasim pjesak baš da vidi kako je bolje raditi sa vlažnim pijeskom.
Inače kad mu skinem pempu pjeska bude i u guzi ali je bitno da on uživauser posted image
Na moru, gdje idemo ove godine je pješčana plaža ,baš sam je s namjerom tražila i našlauser posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 30.3.2011 10:55:59 >

clock-img

20.07.2009, 23:43

clock-img

Anoniman

I Luka voli! Zato i volim da ga vodim na Štrand! user posted image Kod moje mame ima peščanik, kupila ga je u Merkatru, u obliku žabca, pa ima poklopac dase zatvori kada završi igranje.  

clock-img

21.07.2009, 15:23

clock-img

Anoniman

Naravno da ovakve stvari kao što su na slici ne prave deca, ali sam morala da vam ubacim sliku da vidite kako je fenomenalno!

user posted image

< Poruku je uredio Tasha RR -- 21.7.2009 15:26:06 >

clock-img

21.07.2009, 15:31

clock-img

Anoniman

I ja uzivam da se igram u pesku, i da gazim po barama, i da se igramo sa lutkama, i lastis... To sto sam mama sada mi je super pokrice user posted image

clock-img

17.08.2009, 08:02

clock-img

Anoniman

Evo slikala sam Lukin peščanik:

user posted image

user posted image

clock-img

18.08.2009, 16:51

clock-img

branka10

pencil-img

121

Ovaj pescanik izgleda super, gde si ga nabavila? A za decu je preva radost da se igraju u pesku.

Navika koja je u karakter ušla s mlekom, izaći će s dušom.

clock-img

18.08.2009, 18:31

clock-img

Anoniman

Mislim da ga je mama kupila ili u Uradi Sam ili u Merkuru.

clock-img

28.09.2011, 13:04

clock-img

Anoniman

Mihajlo obožava pesak user posted image Nabavili smo traktorsku gumu, lepo je oribali, ofarbali i napunili peskom u dvorištu kod bake user posted image Mogao bi satima da kopka po njemu user posted image

clock-img

28.09.2011, 17:05

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Nina super idejauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image