writing-img

Higijenski ulošci

clock-img

29.12.2008, 15:12

clock-img

Anoniman

Sve ih koristimo. A ja sam čula da se provlači neka sumnja o tome koliko su zaista higijenski... ali ne znam detalje. Jel zna neko nešto o tome?

clock-img

29.12.2008, 16:39

clock-img

BINCE

pencil-img

455

ja inace ne koristim uloske,,koristim tampone i jednokratne il dnevne uloske...jer od higjenskih se sva izaspem,,al sve moguce vrste i marke sam probala..DA LI SE JOS NEKO IZASPE OD ULOZAKA???

clock-img

29.12.2008, 19:00

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Imala sam puno problema sa Always, BINCE. Na Carefree nikad nisam imala alergiju.

A Tasho, ne znam šta konkretno misliš...

clock-img

29.12.2008, 19:49

clock-img

Anoniman

Problem je što ne znam ni ja. Davno sam čitala članak u nekim novinama, gde su naveli kako ni jedni ulošci nisu dovoljno sterilni, ili šta već... sem, Bože moj, nekih domaćih, a čak nisam ni zapamtila kojih domaćih. Ja koristom Always sensitive, i ne bi ih menjala ni za šta na svetu.

Možda je još neko čuo nešto o tome, pa dopuni il me ispravi. user posted image

< Poruku je uredio Tasha -- 29.12.2008 19:50:21 >

clock-img

30.12.2008, 15:31

clock-img

BINCE

pencil-img

455

Carefree,,,ulosci su mi super al dnevni,,a o drugima ne zelim ni da pricam jer se sva najezim..uh samo neznam kako cu ih morati nositi akoBogda kad se porodim...

clock-img

27.01.2009, 10:34

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Ma postoje razne priče!

Ja često koristim dnevne uloške. Mislim da su odlično rešenje za celodnevnu jurnjavu i obaveze. Veš je čist i lako se menjaju.

Inače tokom ciklusa koristim Libres jer su pamučne. Allways su nekako plastične pa imam utisak da sam zalepila selotjep izmedju nogu.user posted image
Naravno sve je to samo lično mišljenje. Neću nikog da kudim!
Bitno je da ne nosimo krpu izmedju nogu kao naše bake!!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

27.01.2009, 10:37

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Modessty

Bitno je da ne nosimo krpu izmedju nogu kao naše bake!!user posted image

user posted image

clock-img

27.01.2009, 10:44

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

IZVORNA PORUKA: BINCE

Carefree,,,ulosci su mi super al dnevni,,a o drugima ne zelim ni da pricam jer se sva najezim..uh samo neznam kako cu ih morati nositi akoBogda kad se porodim...

tad nosi isključivo one higijenske (vatica sa mrežom okolo) - to koriste sve žene kad se porode, najzdravije i najpraktičnije

Ja sam pre trudnoće koristila Always sensitive. Oni su pamučni i super su mi. Oni always "plastični" su fuj. O Boni ulošcima neću ni da govorim. Carefree nije loše ali ovi Always mi sasvim prijaju.

clock-img

27.01.2009, 10:51

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jeca02

Ja sam pre trudnoće koristila Always sensitive. Oni su pamučni i super su mi. Oni always "plastični" su fuj.

I ja te koristim. user posted image

A posle porođaja sve žene koriste NIVINE MREŽASTE ULOŠKE.

clock-img

27.01.2009, 11:00

clock-img

jelana9

pencil-img

84

Dali ste znale,da su Always ulosci u nekim zemljama zabranjeni?
Ja sam imala dosta problema,u vidu ranica od njih.Uvek,posle koriscenja-infekcija.
Pre tri godine sam imala spontani pobacaj u drugom mesecu,zbog pada u kupatilu.Mnogo mi je vremena i lecenja trebalo da ponovo ostanem u drugom stanju.
Dr Tesic,koji je bio moja poslednja "stanica" u lecenju,mi je savetovao da pod hitno-ostavim Always,ali i Naturelu jer je u njima hemijski koncetrat kamilice,a ne prava kamilica.Parfimisani su,a to kazu jos vise od plastike pogoduje razmnozavanju infekcija.
Koristila sam Feel fine,oni su 100%coton,pa su mi odgovarali.
Bolje je i obicna fata,nego plastika...Jedina prednost plastificiranih ulozaka je to sto su ultra tanki,i sto se mogu nositi a da se ne primete.A i Feel fine su tanki.

clock-img

27.01.2009, 11:08

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

27.01.2009, 11:40

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ja neznam koliko su loši ili dobri ulošci,koristila sam ih samo poslije poroda i nikad više.
Nebi se mogla naviknuti ni na jedne jer su mi svi bljak.
Isključivo OB tamponi,nikakvih problema nisam imala već 18god. 

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

27.01.2009, 11:41

clock-img

Anoniman

A ja se eto zgrozim već kada pomislim na tampone.

clock-img

27.01.2009, 11:45

clock-img

Lu

pencil-img

15094

A zašto,gurneš ga i neosjetiš više,čista cijelo vrijeme,ni nemisliš na ONE dane.

clock-img

27.01.2009, 11:52

clock-img

Anoniman

Ma otkud...

Znaš kako to kod mene izgleda. Gurnem, pa slepa ulica, pa vuci nazad, pa se opet negde zaglavi, i onda ga ubacim gde treba... i onda me žulja, i tripujem se da će končić otpasti kada ga budem vadila.

clock-img

27.01.2009, 14:11

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: Tasha

Ma otkud...

Znaš kako to kod mene izgleda. Gurnem, pa slepa ulica, pa vuci nazad, pa se opet negde zaglavi, i onda ga ubacim gde treba... i onda me žulja, i tripujem se da će končić otpasti kada ga budem vadila.

user posted image user posted image user posted image
Nerazumijem,pa postoji samo jedan pravi put a ako žulja nisi ga dovoljno duboko gurnula,mora iza njega stati više od pola prsta,pokušaj ponovouser posted image
A končić nemože odpasti nema šanse,odmotaj jedan i vidi kako je postavljen.

clock-img

27.01.2009, 14:17

clock-img

Anoniman

Ma stane meni ceo prst, a ne pola, ne vredi, ne prija.

Mojoj mami je ostao končić u ruci, valjda zato sam ja tako natripovana sa tim... user posted image

clock-img

27.01.2009, 14:22

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Svašta,dobro onda ti nemoj ako se plašiš koristi ono što ti odgovara.

clock-img

27.01.2009, 14:28

clock-img

Anoniman

Ladno se žena naljutila na mene što mi ne prijaju tamponi! user posted image user posted image

clock-img

27.01.2009, 17:37

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

a ja sam cula da tamponi uopste nisu higijenski i zdavi.moja drugarica je koristila tampone i dobila neku upalu ili sta vec,ne secam se vise.a neka njena sestra,koja radi u medicini,joj je rekla da ne nosi vise tampone jer bolje da ti to iscuri napolje nego da ti to stoji unutra.i zato ih ja ne nosim.

clock-img

27.01.2009, 17:38

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Kukavice,bojiš se tampona!

user posted image

P.S. ovo je upućeno Tashi!

< Poruku je uredio lu -- 27.1.2009 17:39:25 >

clock-img

28.01.2009, 00:02

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

28.01.2009, 00:17

clock-img

maša

pencil-img

261

MA NE ZNAM ŠTA MI JE GORE- TAMPONI, ULOŠCI -MUKA MI JE I DA MISLIM O TOMEuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2009, 09:16

clock-img

BINCE

pencil-img

455

definitivno sam za tampone super se osjecam...a, moja mama eto ne moze nikako tampon cim ga stavi automatski je glava zaboli....hm....

clock-img

02.05.2010, 12:12

clock-img

Commy

pencil-img

1

nAJBOLJI SU ULOSCI... EWO JA NOSIM NATURELLU.... KRVARIM KO LUDA....JEL VI NEKAD PIKITE U ULOZAK....
PS OBOZAVAM MENSTRUACIJU...
JEL NEKO OD VAS MASTURBIRA....