cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Ginko biloba

clock-img

06.07.2009, 08:37

clock-img

oliveradj

pencil-img

1019

Imam tablete kod kuće piše u uputstvu da su dobre za koncentraciju koja meni fali jer treba da spremim zadnji ispit. Da li je neko pio tablete i jel ima iskustva kako deluju. Molim Vas za pomoć što pre.

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

clock-img

06.07.2009, 09:09

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Moj direktor ih je pio jedno vreme i kaze da mu nisu mnogo pomogle. Matuf bio - matuf ostao.user posted image user posted image user posted image

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

27.09.2009, 16:08

clock-img

montenegra

pencil-img

9

čini mi se da mi pomažu, no ko će to pouzdano znati...

clock-img

05.10.2009, 02:53

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Meni je to mm jednom davno doneo kuci taj caj i taj caj tako stajao u fioki i cak se preselio sa nama i niko ga nije gledeo. Kad ono pre neki dan meni nestane svih cajeva i posto kako kazu u sloveniji u sili hudic se muhe je sto bi znali u sili i djavo muve jede. Ja otvorisem taj caj i tako ga pijem vec par dana i stvarno mi se cini da imam bolju koncentraciju... a pise i da pomogne kod dizadnje libida i napadasem muza jadnog svako vece posle smene mada za to moze da bude neko drugo objasnjene. Inace olivera moj muz je te pilule neke pije kada sprema izpite i kaze da mu pomogne...

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

05.10.2009, 15:59

clock-img

oliveradj

pencil-img

1019

Ja sam položila zadnji ispit, sad me muka hvata spremam diplomski i jedva čekam da to otaljam, a pilule stoje pa ću koristiti po potrebi user posted image . Naravno ako pojačavaju libido zašto da ne user posted image .

Adrijana moje zlato 26.05.2008.