Juče sam rešavala ankete na RR, ima ono pitanje da li postoji osoba koja vas zaista nervira, ili tako nekako, i ja sam ladno napisala NE! Sinoć, sela za komp, na jednom prozoru RR, na drugom Facebook (FB)... mail na FB! Otvorim... piše mi ženska osoba sa kojom se ne družim već godinama. Posvađale smo se kada je ona htela celoj našoj generaciji da uzme više para za okupljanje (pri tom je smislila da okuplja generaciju na 7god od male mature... ko još okuplja tako, valjda ide 5,10,15...). Ni meni nije rekla da uzima više, nego sam slučajno saznala cenu restorana, a ja sam trebala da javim svom razredu - što sam odbila. Ona se pravdala kao treba platiti i za razredne starešine (3 kom... a para je bilo mnogo više), pa kao fotograf i kamerman. Koji će nam fotograf i kamerman? Svako ponese svoj aparat, klik, gotovo. Koji će mi snimak sa 7 god male mature? Da skuplja prašinu na polici? Ne znam, mogu da razumem snimak mature, ali snimak sa 7 god male mature... ne treba - hvala. Uglavnom, nije to tema, samo sam vas uputila. Od tada dotična i ja ne pričamo.
Dakle mail od nje... kao eto slučajno sam joj iskočila (a pre neki dan mi njena rođena sestra poslala Friend Request i ja je odbila) i kaže prvi put posle dužeg vremena mi se obradovala, ustvari, da bude iskrena, ne meni nego Luki koji je presladak. Kaže, detaljno je pregledala moj profil i drago joj je što sam se napokon pronašla (kao da sam do sada bila izgubljena ), i kaže "Uživaj, jer je to izgleda jedino što znaš da radiš". Digla mi je živac u ponoć, da nisam zaspala do jutros do 2h.
Pitanje: Kako neko ko mi NIJE prijatelj može da gleda moj profil? Da li postoji mogućnost da to nekako zaštitim?