cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

FRITEZA

clock-img

17.03.2013, 13:20

clock-img

Tea2

pencil-img

1014

Friteza.Ne želim da čujem priče da je nezdrava hrana pržena u njoj.Ovde bih da mi kažete zašto je koristite.Može li mast umesto ulja?

clock-img

17.03.2013, 13:24

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja ne koristim , imam ali onamo treba da se sipa litra i po ulja , ne znam da li moze mast
i onda stavnim dva eventualno tri parceta
nerentabilna mi je user posted image
u tiganj sipam kudikamo manje ulja a stane mi vise
e sad , pohovala sam po Torbicinom savetu u pecnici i bilo je super
ali za mekike , ustipke , krofne koristim malu serpu
friteza mi uglavnom skuplja prazinu , cini mi se da sam bacila pare za nju user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

17.03.2013, 13:31

clock-img

Tea2

pencil-img

1014

Olgauser posted image user posted image
Zelim da skinem prasinu sa svoje friteze.Javice se sigurno neko ko ce i tebi i meni,,otvoriti oci".

clock-img

17.03.2013, 16:40

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ja sam je danas dobila na poklon. Metalceva, na struju. Sutra cu da je krstim.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

17.03.2013, 16:51

clock-img

nata11

pencil-img

9219

I ja kao Olga ne koristim fritezu. Bas iz tog razloga koji je navela. Trebam da spiam 2 l ulja da bih isprzila 2 porcije pomfrita i onda to ulje stoji nekoliko dana u nadi da cu da ga iskoristim i na kraju rasipam. Do skoro je svekrva koristila za przenja riba oko slave kada imamo po 20 kg ribe ali smo i tu nasli zamenu tako da trenutno nicemu ne sluzi.

clock-img

17.03.2013, 17:05

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Ja je koristim samo za pomfrit i može mast umesto ulja. Ali pošto imamo veliku fritezu kao u restoranima onda je uključujem u dvorištu.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

clock-img

17.03.2013, 21:45

clock-img

Tea2

pencil-img

1014

sneza24 user posted image user posted image
Mast bacis posle jedne upotrebe? Ne mirise friteza na mast?

clock-img

17.03.2013, 21:56

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Tea,probaj palmino ulje,ono je isključivo za prženje, i može par puta da se iskoristi.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

17.03.2013, 23:17

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

IZVORNA PORUKA: Tea2

sneza24 user posted image user posted image
Mast bacis posle jedne upotrebe? Ne mirise friteza na mast?

Ne bacam ga posle jedne upotrebe, iskoristim ga 2-3 puta jer pečem samo krompir. A nemam pojma da li miriše friteza na mast jer je ja ne perem, tj. pere je sveki. Kad pečemo ribu onda u ulju ali u manjoj fritezi i ulje bacimo posle jedne upotrebe.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

clock-img

19.03.2013, 21:38

clock-img

JellKo

pencil-img

24

Friteza - po meni je iskoristiva samo za veca slavlja. Poznato je da je preprzeno ulje kancerogeno, ali odoh ja off user posted image . Koliko znam, ide iskljucivo ulje u fritezu.

Ali, ja je nikada ne bih kupila niti koristila.

clock-img

29.11.2013, 13:23

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Iamli smo je, dobili za svadbu. I mm je bas voleo da pece pomfrit, ja bas i ne. Ali za manje od godinu dana , otisao je neki deo, i bacili smo je! I ja sama je nikad ne bih kupila.

clock-img

29.11.2013, 13:27

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

ja tek sad vidim ove teme,nisam znala da svaki kućni aparat ima svoju temuuser posted image Ja fritezu nemam,nekako ne volim da u njoj pržim više volim klasično

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

29.11.2013, 15:16

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ja sam imala baš dobru Samsungovu veliku fritezu i baš smo je koristili, doduše za krompir i ponekad riblje štapiće.
E sad, godine su učinile da ne može da se koristi, bilo je delova gde masnoća nije spadala i na kraju sma je bacila.
A sad nigde više ne nalazim veliku fritezu. Sve su da može max. možda 0,5kg da stane (u moju je išlo 3kg).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

29.11.2013, 15:20

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Joj friteza odmah asocijacija ny gomilu ulja...bljaaakkkk

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

29.11.2013, 15:26

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

adulence i meni je zato fiteza nekako odbojna,zbog svog tog ulja

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

05.12.2014, 12:42

clock-img

Marica99

pencil-img

1

Cao svima, ako je nekom lakse moze procitati ovde o fritezama, meni je pomogao. Pozz

http://www.tehnomagazin.rs/friteze-przite-hranu-kao-profesionalci/

clock-img

14.01.2018, 11:29

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

ja sam x puta do sad htjela kupiti fritezu i odustajala.Kupila bih je samo zbog pomrita ali njega na kraju napravim u manjoj serpici

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

14.01.2018, 11:49

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26964

Ja sam se jos odavno razmisljala za fritezu. Na kraju sam odustala. I ovako slabo przim pomfrit.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

14.01.2018, 15:03

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Dobili smo je za svadbu, koristili par puta. Skuplja prašinu u špajzu, zaboravila sam i da je imam. Ne bih je nikad sama kupila. Nezgodna je za pranje, moraš puno ulja da sipaš... Zapravo retko kad i pravimo prženu hranu.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

14.01.2018, 16:49

clock-img

nata11

pencil-img

9219

Ja naredni mesec uzimam onu koja przi/kuva vrućim vazduhom pa javljam utiske.

clock-img

28.02.2018, 14:08

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Nato jesi kupila? To je kao kuvanje na pari?

clock-img

28.02.2018, 14:25

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

I mene interesuju utisci

clock-img

22.06.2020, 12:51

clock-img

bikicaV

pencil-img

1015

Isto kao i moja Didy, dobilj za svadbu, ili mladence ne secam se tacno. Koristila je par puta i sad je po podrumu negde skuplja prasinu.
Uzalud kupljena .

clock-img

22.06.2020, 13:46

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ja sam je, isto, dobila. Nijednom nisam iskoristila.

,,Carpe diem"