U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Više o kolačićima
PRETRAGA
Pronađi tekstove, video sadržaje, forum...
NAPREDNA
Gde da tražim
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravio/la si lozinku?
Učlani se
Ili
Izaberi nadimak:
E-mail:
Upiši lozinku
Ponovi lozinku
Klikom na Prijavi se, slažete se i potvrđujete da ste pročitali Uslove korišćenja, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Vrlo dobro se secam ovog kolaca. Devedesetih sam ga stalno pravila i bas sam htela da trazim mami recept. Mi smo ga zvali antiinflacioni ratni kolac. _____________________________Mina, persona non grata :) Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.
Kako deca rastu, njihove stvari - igračke, bojice, potrebno, nepotrebno, svakim danom se sve više...
Uređenje doma
U Srbiji je Sveti Sava školska slava. Praznik đaka i nastavnika, povezan je sa priredbama na koj...
Škola
Napisana od strane stručnjaka za razvoj deteta, ova knjiga nudi bogatstvo praktičnih saveta i sti...
Promo objava
Odgoj i razvoj
Kada nas infekcija “prikuje” za krevet, antibiotici često deluju kao spas u pravom trenutku. Među...
Zdravlje