Pa sad, ne znam bas dal će da pristanu da urade, reći ti neće sigurno ništa zbog odnosa sa klijentima, ali ti ipak preporučujem da uzimaš flaširane, ili uzmite cedjenu jagodu (ustvari je više mlevena, onako kašasta, kao obrok ), cedjeni mango, nešto što nema dlačice , mada i te koktelčiće mućkaju sa sokovima iz tetrapaka, meni su bili potpuno sjajni!!! Coca cola mi je bljak dole, ali zato sam se oduševila fantom koju ovde ne volim!!!
Par stvari o hotelu, veliki je kao što već rekoh, ali bas veeeliki, sve sobe gledaju na more (mislim, gledaju, preko bazena, ali gledaju ) Guzvu necete osecati (i ako je hotel pun), osim za vecerom, tamo mrak pada ranije, vec oko 18h svi odlaze u sobe, oko 19 već je smrknuto, pa valjda zato i svi dolaze u isto vreme na večeru!!! Stoga ili prvi ili poslednji dolazite, pola sata pred zatvaranje! Mesta na plaži je obično bilo tokom celog dana, dok pored bazena već može da nastane stiska posle 11h, pošto smo moj dragi i ja dolazili oko 10 nismo imali problem ali moze da bude za kasnije, a i preferirali smo plazu. Plaza ko plaza nista posebno (ona U intercontinentalu nam je ostala u srcu ), možda kad se sve te palme prime i rascvetaju, inače je čista, more je čisto, plitko!!! za Luku ti je odlično, ideš ideš ideš i dalje do kolena, pa tek posle kreće dublje malo!!!!
Slikice ću ipak morati da kačim popodne, mislila sam da ih imam na laptopu ali ne , popodne kad dodjem kući pa kačim sigurno!!!!