writing-img

Donino matematika

clock-img

18.12.2009, 16:33

clock-img

Anoniman

E ovako, u komsiluku imam dete koje ide u redovnu skolu, ali ima problem pri ucenju i muca kad hoce nesto brzo da kaze!
Da li je neko cuo za ovu Donino matematiku, koliko sam razumela to je neka zabavna matematika i ima je za sve razrede!
Gde moze da se kupi?

clock-img

19.12.2009, 14:34

clock-img

Anoniman

Niko nije cuo?user posted image

clock-img

19.12.2009, 15:12

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Mozda ovo moze da pomogne?

KLIK

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

19.12.2009, 23:41

clock-img

bolice

pencil-img

51

sin od moje zaove ide u prvi razred i preko skole su uzeli donnino, mozda da vidim da nema neki br. tel. gde bi se moglo naruciti  pa da javim?

clock-img

21.12.2009, 09:11

clock-img

Anoniman

Naravno

clock-img

23.12.2009, 10:48

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

Mozda ovo moze da pomogne?

KLIK

Ne mogu da skinem nista user posted image

clock-img

06.03.2015, 10:35

clock-img

muzicarka

pencil-img

641

Nisam cula....

clock-img

08.03.2015, 16:13

clock-img

amdn

pencil-img

1598

mozda pomogne, ja sam videla i super su knjige, probaj na limundu i kupindu a evo nekog linka

http://www.ceger.rs/search?q=donino+matematika+1razred&start=80

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image