IZVORNA PORUKA: Lenka
Ja bih mozda prvo otisla kod psihologa da utvrdim odakle mom detetu takve ideje i to podrobno ispitala.
Jaoooo
Pa kako odakle mu?
Pa jel vi vidite kakve vam članke prebacujem iz dnevne štampe?
Muškarci vole žene sa dugom kovrdžavom kosom... Žene i (kako ide tema vezana za sex)... pa ono da devojčice od 13god prodaju sexualne usluge...
Uopšte za sve to ne mora da kupi dete dnevnu štampu. Sve to može u prolazu da čuje na tv.
Ustvari, sada nije baš tema za to, ali do nedavno me je nervirala ona oznaka na TV-u tipa "Ovaj program nije namenjen za decu ispod 13god", uvek sam bila u fazonu "Ma daaaaaaj!!!". Pre neko veče, ide navedena oznaka, i počinje Matriks, koji inače prezirem, extremno mi je glup film. Luka je počeo da gleda film, valjda su mu te intenzivne boje privukle pažnju, naravno - glumci lete; odvedem ga da spava, tek će on mrtav ozbiljan "Tako ću i ja mama sutra od ruku da napravim krila i da letim", i moram reći da sam se uplašila, jer su u Matriksu skakali kroz prozor.
E, zašto sam ovo napisala. Ako je detetu od 2,5god to privuklo pažnju, kako se može očekivati da dete od 9god ne čuje sve te gluposti vezane za zavođenje?