cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Dete kod nutricioniste

clock-img

28.10.2011, 10:34

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Eto mene i ovde...
Matej ima ne veliki, ali dovoljan visak kg za konsultacije sa nutricionistom...
Dobili smo plan, koji je u sustini samo malo strozija verzija onoga sto sam ja pocela da primenjujem malo po malo pre oko 3 meseca...
Tesko mi je da mu branim ono sto voli, ipak je on mali, ali bar cu biti mirnija kasnije, kad se sve dovede u red, a znam da hoce user posted image
Ispada da pisem sama sebi. Mislila sam da bi bilo korisno da imamo i ovu temu, mozda nekome bude trebala...

< Poruku je uredio Maya21 -- 28.10.2011 10:35:12 >

clock-img

28.10.2011, 10:38

clock-img

minavb

pencil-img

12959

user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

28.10.2011, 10:39

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

minauser posted image

clock-img

28.10.2011, 10:41

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ako ti treba ideja za recepte, piši. 

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

28.10.2011, 11:21

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Mayo, ima i ova tema KLIK
a...ako nije tajna, koliko je visok i koliko težak? i da li si ti to odlučila ili te je pedijatar uputio?

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

28.10.2011, 11:41

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

uputio me pedijatar, on onako na oko ne izgleda kao neko ko ima visak, mozda malecni, ima stomacic... ali je nju vise zabrinulo sto smo mi krenuli sa nekom nazovi dijetom uz njenu konsultaciju a on je i dalje dobijao kg... bas smo se merili u utorak na konsultacijama visok je 130cm a ima 33kg... jeste to visak ali na njemu kazem se ni ne vidi toliko.
Mina ga je videla skoro pa moze ona iskreno da vam kaze, a i Nedja, mada mozda nas dve nismo dovoljno objektivne jer je on nas user posted image

< Poruku je uredio Maya21 -- 28.10.2011 11:42:20 >

clock-img

28.10.2011, 11:45

clock-img

Anoniman

Koliko mogu da budem objektivna, Maki ima takav višak da mu nije potrebno ništa rigorozno, i ne toliko zbog sadašnje kilaže koliko zbog sklonosti ka dobijanju kg i kasnijim potencijalnim problemima ako stvari izmaknu kontroliuser posted image

< Poruku je uredio Nedja RR -- 28.10.2011 11:46:26 >

clock-img

28.10.2011, 11:47

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Maki, meni je izgledao kao većina dece u tom uzrastu. Jeste debeljuca, ali mi ne izgleda zabrinjavajuće, ima mnogo deblje dece, od njega. E sad, to što dobija na težini i pored tvoje korekcije ishrane, može da zabrinjava, ali treba uzeti u obzir i to da on možda krišom ćopa čipsa i čokoladica. Moja drugarica je našla ćerkine kese čipsa iza veš mašine. Mala se zaključa u kupatilo i jede.

clock-img

28.10.2011, 11:50

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

ma ne copa on nista sa strane, bas ga kontolisemo... jedino kad je kod mojih(tamo je svaki dan) ali moji mi govore da se pridrzavaju dogovora... ko ce ga znati... valjda me ne lazu user posted image

clock-img

28.10.2011, 11:51

clock-img

Anoniman

Majo, sve i da te tvoji lažu, Maki je takvo dete da ne bi mogao to da ti sakrije. Pa ja sam ga preko telefona pitala da li smem da mu napravim kolače, a on je duša rekao da to moram da se dogovorim sa njegovom mamom zato što je on na dijeti. Eto, koliko je on odgovoran i savestanuser posted image

clock-img

28.10.2011, 11:51

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Nadam se, to je ipak za njegovo dobro. Trenira li nešto?

clock-img

28.10.2011, 11:53

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

plivanje 3 puta nedeljno vec dve godine user posted image

clock-img

28.10.2011, 11:56

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Predlog, dajte ga  na vaterpolo. user posted image

clock-img

28.10.2011, 11:59

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

cuti, on zivi za dan kad ce da krene na vaterpolo ali mi je jos mali, a i grupice su tek kad krenu u skolu user posted image znaci sledece godine user posted image

clock-img

28.10.2011, 12:00

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Čekaj, koliko on beše ima? 

clock-img

28.10.2011, 12:01

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

6, nestali mi tikeri, a mrzi me da ih pravim opet user posted image

clock-img

28.10.2011, 12:05

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Pa on je baš visok. Baš ću da pitam muža kad bi mogao da krene, mm je igrao vaterpolo i bio trener.

clock-img

28.10.2011, 12:08

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

IZVORNA PORUKA: minavb

Pa on je baš visok. Baš ću da pitam muža kad bi mogao da krene, mm je igrao vaterpolo i bio trener.

znam to darling... a da visok je, na dedu, i on je igrao vaterpolo user posted image

clock-img

28.10.2011, 12:12

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Suuuuper! user posted image Problem rešen, biće fit sportista kao Miloš Korolija.

clock-img

28.10.2011, 12:20

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Pre neki dan meni Luka "kuka" da mu dam nešto slatko. A ja pokušavam da mu to redukujem jer u poslednje vreme za moj ukus jede previše slatkiša. Nije to puno, ali ja bih želela da jede manje. Ok...faza, ali ja mu doziram max. I sad, kaze on meni, mama jel mogu da dobijem neki mali slatkis (to mu je neka nova fora, negde je to pokupio jer nije pre trazio, a ni dobijao puno). Ja kazem onako saljivo: ne moze, bices bucko
a on ce: ali mama ja sam lepi bucko
user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

31.03.2012, 09:31

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Evo mene da javnem da smo se resili viska user posted image Maki je sad pravi zgodnisa, dr se iznenadila kad ga je videla posle 3 meseca. Najbolje je sto nista drasticno nismo menjali nacin ishrane ( i ja kad drzim dijetu samo modifikujem jelovnik, ne izgladnjujem se ) izbacili grickalice i slatkise user posted image

Evo kako sad izgleda

user posted image

clock-img

31.03.2012, 11:38

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Bravo Maki user posted image user posted image user posted image bas si zgodan

clock-img

11.08.2012, 19:14

clock-img

Adriana83

pencil-img

623

Mame ,treba mi jedan savet.Dr nas je uputila kod nutricioniste jer smatra da moje zabice treba vise da dobijaju na tezini.Treba da zakazem pregled u decijoj bolnici pa me zanima kakva su vasa iskustva sa lekarima tamo?Imate li neku preporuku kod koga da ih vodim?

clock-img

13.08.2012, 11:14

clock-img

Adriana83

pencil-img

623

Niko? Hmmmm...

clock-img

13.08.2012, 11:23

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

koliko vidim imaju 8 meseci?! I kod nutricioniste?! ja sam stvarno zbunjena. Zar nisu previše male za tako nešto? Pa ima vremena za njih! Kako tebi izgledaju?
Nama je dr u početku stalno govorila kako on malo dodaje na težini. A ja videla da dete raste i da se lepo razvija i da je zdrav - nikad nije bio bolestan. I kad smo otišli na kontrolu sa punih godinu i mesec dana, dr je uradila grafik rasta od rodjenja i rekla kako je on super i kako ima manju težinu od proseka za taj uzrast ali veću visinu od proseka. Mislim da po nekda mlao preuveličavaju.
Nije loše da odeš za svaki slučaj. Bolje da odeš i vidiš šta će da ti kažu nego da se sekiraš oko toga.