writing-img

Deca rađaju decu

clock-img

08.12.2008, 08:44

clock-img

Anoniman

Jedanaest devojčica porodilo se u Sremu
SREMSKA MITROVICA - Čak 11 devojčica između 14 i 17 godina iz Sremske Mitrovice i okoline postale su majke u 2008. godini, saznaje „Blic“. One se zbog svojih godina prema bebama odnose više kao sestre, a manje kao majke, kažu lekari Dispanzera za žene. Istovremeno, kod 46 devojčica istog uzrasta urađen je namerni prekid trudnoće!

.....

Ne moraju sve priče da budu tragične
- Devojčici od 14 godina sam nakon pregleda ustanovila da je već zašla u šesti mesec trudnoće. Plačući mi je ispričala da ni najbolje drugarice ne znaju za njenu tajnu, te da je uspešno i od roditelja tesnim farmericama prikrivala stomak. Kako se radilo o potpuno zdravoj maloletnici, a i sa plodom je sve bilo u redu, prekid trudnoće nije dolazio u obzir. Kontaktirano je sa majkom, kojoj smo sve objasnili. Bila je u šoku, bilo je potresno, ali se sve na sreću dobro završilo. Prošle godine je rođena devojčica koju su roditelji srednjoškolke prihvatili kao sopstveno dete, dok ona sa odličnim uspehom pohađa školu i namerava da upiše studije - ispričala nam je dr Kostić-Muškinja, koja u ordinaciji čuva bebinu sliku.

IZVOR

Jadna ta beba koja je u 6om mesecu trudnoće stiskana tesnim farmericama. Jadna ta majka koja je tako kontaktirana da joj je ćerka u 6om mesecu (ali je za mene to neispravan način odgoja dece, propust u vaspitanju, jer ja da sam tako mlada ostala trudna, moja mama bi sigurno bila prva koja bi to saznala.
Sve u svemu... Vraćamo se na onu temu, koliko rano devojčice stupaju u odnose... user posted image

clock-img

10.12.2008, 16:32

clock-img

kumara

pencil-img

1426

Nemam reci... Moj muz je iz Sremske Mitrovice, a nisam nikad primetila da tamo ima toliko devojcica-mama. Ipak je to mali grad.

Meni je to jako strasno i slazem se sa Tashom da je to propust u vapitanju i odgoju. Ne mogu da verujem!

clock-img

30.07.2009, 11:51

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Zaključavam i preusmeravam na temu:
Maloletna trudnica <-- KLIK

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image