cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Da sam muško na jedan dan...

clock-img

15.12.2008, 22:53

clock-img

Anoniman

Namerno sam temu stavila u tatin forum, iako očekujem da pišu žene (muški mogu ubaciti koji komentar)... da bi muški pročitali... ŠTA BISMO MI TO DA SMO MUŠKO JEDAN DAN?

clock-img

16.12.2008, 08:29

clock-img

Anoniman

Tamo gde sam temu videla, prvi odgovor je bio "Piškila bih stojeći" user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2008, 08:57

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

...nisam razmišljala o tome!
nisam sigurna da bih volela biti muško na jedan dan...hajde ako smislim šta bih reći ću. A ti Zvezdice? user posted image

clock-img

16.12.2008, 09:03

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jeca02

A ti Zvezdice? user posted image

user posted image

Možda bih pokušala da shvatim čari fudbala... user posted image

clock-img

16.12.2008, 16:30

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Da sam muško prvo bi se doobro nalupo po glavi zato što sam tako bezobziran prema svojoj ženi i nepomažem joj ništa a ona jadna po cijeli dan praši po kući...e baš sam bezobrazanuser posted image
to mi prvo pada napamet,a sjetiću se još...

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

16.12.2008, 21:46

clock-img

andrijana

pencil-img

610

Eh,da mi je takav mozak bar na jedan dan...........user posted image

Andrijana i Stevan
01.01.2007.

clock-img

17.12.2008, 08:39

clock-img

Anoniman

Jel gledate seriju "Love and marriage"?  Kakav osećaj vam se javi kada vidite Al Bandy-ja kada sedne pred TV, digne noge na sto, gurne ruku u gaće, a drugom menja kanale na TV? user posted image

clock-img

17.12.2008, 08:47

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Ta je porodica luda ....
Ali eto, vole se user posted image

clock-img

22.12.2008, 08:44

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tasha

Tamo gde sam temu videla, prvi odgovor je bio "Piškila bih stojeći" user posted image user posted image user posted image

Sada mi pade na pamet. Kada smo pre koju godinu išli na EXIT, na mostu (na putu za tvrđavu gde se EXIT održava) su sem kabanica prodavali neke dodatke koji pomažu ženama da piške stojeći. user posted image  Izgledalo je kao trougao savijen na pola, i onda valjda taj širi deo staviš "tamo dole", a kroz špic curi napolje... user posted image

clock-img

22.12.2008, 09:04

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Izvini, ali ne znam da i sam skoro čula nešto odvratnije user posted image

clock-img

22.12.2008, 09:19

clock-img

Anoniman

Jeste odvratno, i nisam isprobala proizvod, ali su još odvratniji oni TOI - TOI WC-i na EXITu oko 3-4h... user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2008, 22:56

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

user posted image

clock-img

23.12.2008, 22:57

clock-img

Anoniman

Samo sam čekala da vidim kada ćeš da uočiš ovo i da se pojaviš sa upitnikom... user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2008, 19:41

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Hehehhe, pa znaš ti mene na ovim temama.. upitnik ili onaj gadljivi smajli hahahahaa

clock-img

07.03.2009, 17:18

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

IZVORNA PORUKA: andrijana

Eh,da mi je takav mozak bar na jedan dan...........user posted image

... pa da se odmorim

clock-img

07.03.2009, 17:26

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Prc**a bi sve žene redom i niko ne bi rekao da sam fuksa, već frajeruser posted image

< Poruku je uredio Tasha RR -- 7.3.2009 19:24:21 >

ŽENA JE STENA!

clock-img

07.03.2009, 17:27

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

IZVORNA PORUKA: eugenija

Prcala bi sve žene redom i niko ne bi rekao da sam fuksa, već frajeruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VAAAAUUUUU

clock-img

07.03.2009, 17:27

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

06.04.2009, 03:09

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image user posted image user posted image user posted image zivota mi ovo sam mislila, ali reko necu da napisem kotancete da sam ludauser posted image

Prc**a bi sve žene redom i niko ne bi rekao da sam fuksa, već frajeruser posted image

clock-img

10.12.2014, 16:25

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

IZVORNA PORUKA: Verus

user posted image user posted image user posted image user posted image zivota mi ovo sam mislila, ali reko necu da napisem kotancete da sam ludauser posted image

Bas sam se slatko nasmejalauser posted image user posted image user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

10.12.2014, 16:29

clock-img

superm

pencil-img

3244

Iskreno, ne bih volela da budem muško ni na 5 minuta.

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

10.12.2014, 17:11

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Isto. Ni 2 min ne bi bila musko.

clock-img

10.12.2014, 17:39

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: nata11

Isto. Ni 2 min ne bi bila musko.

U Boga mi ja bih bila samo da vidim kako je to ne dobijati M nikad u zivotu.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

10.12.2014, 19:15

clock-img

cetvrtko

pencil-img

395

da sam musko .... oooo harao bi po cijelom gradu user posted image

clock-img

10.12.2014, 20:50

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

dosla bih kuci i rekla "ja ne mogu radila sam ceo dan moram da dremnem"user posted image e onda bih pitala " a sta ima da se jede", pa bih opet rekla "sad mi se posle jela prispavalo" i na kraju bih zaspala pre deteta u pokusaju da uspavam dete. I onda bih spavala celu nocuser posted image

E da zmurecki bih kao i moj tata "gledala" televizor i pocela da hrcem a u pokusaju da mi neko uzme daljinski bih rekla "hej ja sam to gledala"

pitala bih "a sta ima slatko?"

rekla bih "sutra cu sve to da uradim" a onda nikada to ne bih uradila

rekla bih zeni "hajde ti oko bebe ja ne znam"

"place ne mogu da je smirim hajde ti"

"mama ukakili smo se"

i mnogoooo jos mnogoooo recenica bih taj dan upotrebilauser posted image