cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Da li je veličina bitna

clock-img

25.05.2009, 14:46

clock-img

Anoniman

preuzeto sa jednog foruma - sad cu staviti i neke odgovore

"je li veličina muškarčeva penisa uistinu važna njegovoj partnerici? Odgovor je ne, barem za veliku većinu žena. Većina žena ne bira partnera isključivo na temelju veličine njegova penisa. Ono što treba imati na umu jest da bi žene, ukoliko su zainteresirane isključivo za veličinu penisa, lako mogle otići u seks-shop i kupiti, ili naručiti, vibrator željene veličine. Vrlo malo žena postavlja veličinu penisa na vrh liste kriterija za odabir partnera, čak i one koje više vole velike ili male penise, bez obzira iz fizičkih ili psiholoških razloga." user posted image user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 25.5.2009 14:50:32 >

clock-img

25.05.2009, 14:48

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Ko to kaže? Kakvo je to istraživanje? Gde si to našla?

user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

25.05.2009, 14:49

clock-img

Rina

pencil-img

675

Bitna je velicina,ali ne duzina koliko sirina ili ti debljina user posted image

clock-img

25.05.2009, 14:53

clock-img

Anoniman

"Mnoge su žene fascinirane penisima, ne zato što im se sviđaju nego zbog toga što ih one same nemaju."

"Nisam znala da sam fascinirana user posted image "

"mozda je ova ljubicasta konstatacija i odgovor na onu temu "zasto su muskarci opsjednuti sisama".

clock-img

25.05.2009, 14:53

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

IZVORNA PORUKA: Rina

Bitna je velicina,ali ne duzina koliko sirina ili ti debljina user posted image

Istraživanja obavljena na Sveučilištu u Texasu kazuju da je većini žena debljina mnogo važnija od dužine penisa.Čak je 45 od 50 upitanih žena ustvrdilo kako je debljina mnogo važnija za njihovo spolno zadovoljavanje. Samo ih se njih 5 zaklelo u dužinu. Ali niti jedna nije rekla kako veličina penisa nije važna.

ŽENA JE STENA!

clock-img

25.05.2009, 14:56

clock-img

Anoniman

napisala sam eugi preuzeto s jednog foruma

meni je iskreno bitna veličina

ima i vic za to a kaze ovako:

pitaju babu

baba sta bi ti vise volila - dugacak a uzak ili kratak a sirok

kaze baba a sta fali dugackom a sirokom user posted image

clock-img

25.05.2009, 14:57

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.
 a sta fali dugackom a sirokom user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

25.05.2009, 14:58

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image

clock-img

25.05.2009, 14:58

clock-img

Rina

pencil-img

675

Hahaha zna baba znanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

25.05.2009, 14:59

clock-img

Anoniman

to su ipak godine iskustva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2009, 15:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Razlika između Sarkozija i Obame user posted image

user posted image

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.05.2009, 15:07

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2009, 15:08

clock-img

Anoniman

hahahhaha....a jojjjjjjjjj.....sad sam se setila priche moje drugarice.,....koja je ostavila hrpu extra likova...samo zato shto nisu imali pozamashnu alatku user posted image user posted image user posted image user posted image Kaze netje valjda ceo zivot da bude nezadovoljna u sexu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Istog smo misljenje...ali ja imam vishe sretje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2009, 15:12

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Joj Smeshkice imam i ja jednu takvu drugaricu, sad si me podsetila na nju sa ovim postom...
Svaki put je bila uljudna i svaki put kulturno raskinula, nikada nije rekla pravi razlog raskida, džentlmenka malauser posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

25.05.2009, 15:15

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Nisam se susrela sa malim..khm..alatkama.. bivši je bio prevelik za mene pa mi malo i smetalo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

25.05.2009, 15:18

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ana80

Nisam se susrela sa malim..khm..alatkama.. bivši je bio prevelik za mene pa mi malo i smetalo user posted image

JOj...ja sam jednom bukvalno pobegla....muvali smo se dugo....i bili zajedno 2-3 meseca....taj bi mi bio prvi da nisam pobegla....ali bogte mazo koliki je ...sretja pa sam bila u haljini...i brzo sam se obukla i tutanj user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2009, 15:19

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

user posted image  user posted image

clock-img

25.05.2009, 15:20

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...u strahu su velike oci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2009, 15:21

clock-img

2002m

pencil-img

2595

E bas si blesavauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

...u strahu su velike oci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

clock-img

Anoniman

hahah....ja neznam al ono je bilo jako veliko user posted image user posted image user posted image Mislim da bi mi prozagao pluca da sam ostala user posted image user posted image user posted image   Neka hvala....sadashnji mi je bash taman....user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2009, 15:22

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

To i ja kažem, mm kao da je pravljen po mojoj meri user posted image

clock-img

25.05.2009, 15:23

clock-img

2002m

pencil-img

2595

Ti kao dasi videla cudoviste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

priznala bi nesto al ne smijem ....ko zna ko sve cita ovo sto mi pisemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

ma priznaj, šta te briga user posted image