cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Bol u plećki

clock-img

24.02.2009, 09:53

clock-img

Anoniman

od četvrtka osjećam jaku bol u lijevoj plećki i lijevoj nadlaktici(ko da me neko sakom spuco), stavljala voltaren gel, od juce imam zaljepljen nekakav njemacki flaster za reumu koji se nosi 3 dana...al boli li boli
nisam sigurna jel zivac ukljesten ili je reumauser posted image ... pa ako iko zna jos kakav lijek nek javi 

clock-img

24.02.2009, 11:01

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Evo ja ću ti reći jedan sličan primjer;
isto me je bolilo u plećki i niz ruku,najvjerojatnije od propuha,stavljala sam voltaren kremu a ne gel,ali masiranjem.
Znači mama mi je umasirala tu kremu nekoliko puta na dan(oko 5 min.) i svaki put je manje bolilo,tri dana je trajalo otprilike.

clock-img

24.02.2009, 11:03

clock-img

Anoniman

hvala lu... al mene bas od cetvrtka boli, a sad mi kolegica govori da moze i od propuha cak mjesec i duze boliti... jao zeno draga...al kontam nestonek mene boli samo da moje male pilice nista ne boli

eto ko god jos nesto zna o tome bila bi zahvalna da napise

clock-img

24.02.2009, 11:11

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Probaj Lenka sa masiranje mislim da ti nemože odmoći mišići će se opustiti,
nek te tm izmasira,možda se masaža produži ...user posted image

clock-img

24.02.2009, 11:20

clock-img

Anoniman

ma kad prestane onda cemo se masirati... a sad mi ne gine da odem u reumal fojnicu da ove koske stare odmorim bar dva dana user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2009, 11:36

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ahaa,nisi ni ti luda,hoćeš profesionalnog maserauser posted image
Šalim se,samo ti ozdravi znam ja kako to boliuser posted image

clock-img

24.02.2009, 15:21

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Ja mislim da ako je pod bolom, ne treba ništa masirati... Ne savetujem masažu sad kada si u takvoj fazi...
Dobro je staviti list od kupusa na obolelo mesto, potraži i "Rusku vodicu" u apoteci. Svakako izbegavaj promaju, i slobodno namesti telo u položaj koji ti odgovara.
Kada ovi akutni bolovi prođu, a ti onda po uputnicu i malo kod čika fizijatra...user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

25.02.2009, 09:54

clock-img

Anoniman

hvala ti draga eugenija
sinoc sam otisla u centar urgentne medicine, dali su mi injekciju i terapiju,
dijagnoza ukljesten zivac i malo reume... bitno je da vise ne boli

clock-img

25.02.2009, 10:11

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

Najbolje je da uradis magnet ili skener, meni su pronasli prolaps c-4, c-5 vratnih prsljenova, to nesme da se masira. Mada moze da bude i spazam misica od stresa, to treba da se masira, opet bez snimka nista se ne zna.user posted image