lepa tema...
sto se tice akapulko benda,slusala sam ih na reprizi jedne nove godine u boru,ali to je bilo pre par godina,tako da je onda drugi pevac bio u pitanju.
ja sam na pocetku veze i braka bila jako ljubomorna na bivse mm,ne samo na bivse,nego i na lepe drugarice,poznanice,sve sam nesto ispitivala,cackala ,proveravala.on nije tip coveka koji ce sad da uzme da me mazi i razuverava da je to odavno gotovo,da sam ludica,da sam ja sad ta,njegova,to je ono sto sam ja zelela da cujem.ne,on je skroz drugaciji,prizeman i realista,smatrta da ako mi je jednom nesto rekao i da je zavrseno,to je to.nema sta vise da se rasplinjava ili da poteze,a ja bih mogla do sutra da analiziram i pricam o tome.njega je i nervirala ta moja ljubomora,nije mu to uopste npr bilo slatko i simpaticno,nije gledao na to kao na neki dokaz moje ljubavi,nego ga je opterecivalo i to mi je i govorio.onda ja jos vise mislim da mu nije stalo do mene i da misli na neke bivse i upadnem u zacarani krug.
sad me je to proslo.svasta smo prosli zajedno i uopste vise nisam ljubomorna,mada on opet nije neki tip coveka da voli da daje komplimente zenama ili da se sali onako kako rade neki muskarci,tako da mi ni ne daje povoda za ljubomoru.
ako je bivsa,stvarno bivsa,onda nema problema.problem je ako ta bivsa jos uvek negde postoji kod njega u srcu ili mislima...