cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Belo meso u saftu

clock-img

31.05.2010, 23:50

clock-img

Anoniman

Potrebno je:

  • 600g belog mesa
  • 2 kasike maslaca
  • 2 kasike senfa
  • 1 kiseli krastavac
  • kasicica vegete
  • prstohvat bibera
  • prstohvat soli
  • 1 dl pavlake
  • kasika brasna
  • 100 g rendane gaude

Priprema:
  • Od pilecih prsa napravite tanke snicle i ispecite ih na teflonskom tiganju na maslacu. Potom ih premazite senfom sa jedne strane. Veci kiseli krastavac isitnite i zacinite, pa dodajte i malo vode, pavlaku i brasno. Sve zajedno prokuvajte i time prelijte snicle. Na kraju pospite rendanom gaudom. Sluzi se uz pirinac ili pire krompir.

clock-img

31.05.2010, 23:52

clock-img

Anoniman

Nešto slilčno pravim već neko vreme ...mmm savršeno je ! user posted image user posted image

clock-img

31.05.2010, 23:58

clock-img

Anoniman

I ja cesto pravim slicno, ali bez receta, po sistemu sta imam u kuhinji.

Izvadim snicle na tanjir, pa u ulje dodam brasno, pavlaku, senf... user posted image

clock-img

01.06.2010, 00:01

clock-img

Anoniman

Super je i kad tako sa senfom ispečeš u rerni recimo pa pri kraju pečenja dodaš jačkavalj! user posted image

clock-img

01.06.2010, 14:43

clock-img

Anoniman

a je l mora piletina?

clock-img

01.06.2010, 14:54

clock-img

Anoniman

OTI, duso, pa da li je moguce da ti i ovde imas opet neko pitanje? user posted image user posted image user posted image

Pa, verovatno ne mora, samo ne znam koliko bi ti se nesto drugo slagalo sa kiselim krastavcem osim recimo neki oslic user posted image
I onda ga krckaj duze, ipak se belo meseo mnogo brze isprzi, sta znam user posted image
user posted image

clock-img

01.06.2010, 15:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nejtiri

OTI, duso, pa da li je moguce da ti i ovde imas opet neko pitanje? user posted image user posted image user posted image

Pa, verovatno ne mora, samo ne znam koliko bi ti se nesto drugo slagalo sa kiselim krastavcem osim recimo neki oslic user posted image
I onda ga krckaj duze, ipak se belo meseo mnogo brze isprzi, sta znam user posted image
user posted image



user posted image user posted image user posted image
ja moram da odrzim reputaciju "OTI- hiljadu zasto hiljadu zato"

boga mi moze i curetina u ovaj recept...

clock-img

01.06.2010, 15:01

clock-img

Anoniman

Trebala bi i junetina/teletina dobro da ide sa krastavcima, jer su oni deo govedine stroganov(stroganof), i baš se lepo slažuuser posted image

clock-img

01.06.2010, 15:01

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: OTI

IZVORNA PORUKA: Nejtiri

OTI, duso, pa da li je moguce da ti i ovde imas opet neko pitanje? user posted image user posted image user posted image

Pa, verovatno ne mora, samo ne znam koliko bi ti se nesto drugo slagalo sa kiselim krastavcem osim recimo neki oslic user posted image
I onda ga krckaj duze, ipak se belo meseo mnogo brze isprzi, sta znam user posted image
user posted image



user posted image user posted image user posted image
ja moram da odrzim reputaciju "OTI- hiljadu zasto hiljadu zato"

boga mi moze i curetina u ovaj recept...



E, ona mi nije pala na pamet, moze. Bravo, OTI!!! user posted image
Samo ti nama budi takva! user posted image