Ja imam alergiju na kikiriki,lesnik,bademe,marcipan,pistace,smoki i sherry,to je sto se hrane tice.Te stvari nikako nesmem da konzumiram.Alergiju imam od kad sam prvi put okusila te stvari,a sherry sam najzadnje otkrila.Sto se tih semenkastih plodova tice,u svakom od gore navedenih kada sam probala kao mala izbacio mi se osip nalik na koprimnjacu po celom telu,natekao mi je jezik,i toliko je otekao da sam se pocela gusiti jer nisam mogla disati na usta.Odvodili bi me svaki put u hitnu,i tada sam dobijala neku inekciju za alergiju.Nisam vise nikada ni okusila te stvari.Pre par godina sam pokusala da pojedem milku sa lesnikom,pomislila sam da mi je mozda nestala alergija,ali jok,opet sam morala na inekciju,a sem sto ove stvari ne jedem,miris kikirikija,lesnika,badema,smokija i marcipana ne mogu ni pomirisati.Kada naletim na neke cike i tete koje prodaju po gradu to semenje,ja od samog mirisa pocnem da kijam nebrojano puta.A sto se sherija tice,nemam vidljivu reakciju,nego me prosto celo telo pocne svrbiti,pa se iscesem sama sa noktima.A interesantno,na visnje nisam alergicna ni kao voce,ni u obliku soka,samo u obliku alkohola