Mame alergicne dece,treba mi vas savet.
Moja Helena ima skoro 3,5 meseca. Od toga je mesec ipo slinava,tj curi joj nos. (Pisacu opsirno sta se desavalo.) Kad je imala 2 meseca, svi smo se prehladili, pa je i verovatno to dobila od nas. Prvo joj je nedelju dana samo curio nos. Onda je dobila T, crveno grlo, usi ok, ali dobili smo sinacilin nedelju dana. To je popila,ali nos i dalje curi. Opet je vodim kod dr, onda smo dobili neodeksacin kapi u nos, 5 dana. Nakon toga, nos i dalje curi. Onda pocinje da odbija da sisa i nece da leyi na desnoj strani. Vodim je kod dr, upala usiju, crveno grlo, hemomicin nedelju dana, posto ima sekreta u nosu, neodeksacin kapi u nos, 3x2 kapi 10 dana. Usi su joj prosle, ona sisa lepo, terapija zavrsena, a ona je i dalje slinava!!!!! Evo 7 nedelja. Njoj ne curi nos u smislu da joj curi kada je podignem uspravno ili kada lezi na stomaku da joj curi i nosa vec se cuje zvuk iz nosa da ima sekreta u njemu, a cesto se i zapusi, sto je naravno nervira i ne moze da sisa. Nos joj cistim marisolom i Noskom *usisivacem po potrebi, najcesce 3-4-5- puta dnevno. I ima sekreta koji bistar/belicast. ono ybog cega se brinem je da ona otad ima sluzave stolice. One su zlatno zute, imaju komadice nesvarenog mleka, ne smrde, ali imaju sluzi, tecnije su i najcesce se bas cuje kada kaki, onako bas jako prdne kad kaki, ne znam da li su to te praskave stolice? Bude joj nekad i penasta, pa se ta pena pretvori u sluz. Kada treba da posumnjam da li je to alergija, ili je samo prehlada?