U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Vojvođanske srednje škole prve protiv nasilja NOVI SAD - U osam srednjih škola u Vojvodini uskoro će biti uveden UNICEF-ov program "Škola bez nasilja", a to će biti prve srednje škole u Srbiji u kojima će biti primenjen taj projekt za sprečavanje nasilja, izjavio je vojvođanski sekretar za obrazovanje Zoltan Jegeš. Izvor: rtv.rs
Kakav je to program? Kako se sprovodi? Jasno mi je šta mu je svrha, ali kako je predviđeno da se sprovede?
09.04.2009, 08:38
eugenija
5366
Preko radionica, verovatno, ako je kao i kod nas..
Prvo idu učitelji razredne nastave na seminare gde se obučavaju, onda dobiju hrpu materijala i raznih igrica preko kojih obrađuju teme, i to sprovode u nastavi. Kod nas se kreće od 3. razreda sa programom.
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>