writing-img

Čupava Kata :-)

clock-img

10.01.2010, 22:55

clock-img

Anoniman

ČUPAVA KATA  1      Margarin „Dijamant“ 3      Žumanca 6      Kašika šećera ½     praška za pecivo         Strugana kora od 1 limuna 400g Mekog brašna T-400 1      šoljica mlakog mleka       Sve zamesiti i podeliti na 3 dela Prvi deo razviti tanko oklagijom i staviti u podmazanu tepsiju Druga dva dela ostaviti u zamrzivač  da se stegne 

Fil: 3 belanceta sa 200g šećera ulupati i dodati 3 kašike pekmeza od kajsija 150 gr seckanih oraha podeliti na 2 dela  ½ fila razliti na prvu koru u tepsiji i posuti sa ½ oraha, zatim jedno zamrznuto testo istreti na krupnu trenicu preko fila i oraha 
Isto ponoviti sa drugom polovinom fila i oraha i drugim zamrznutim testom 
Peći u rerni na 200’ C. 

clock-img

11.01.2010, 23:17

clock-img

Dora

pencil-img

3456

A, to se jede...
Ja mislila nastavak teme: Sojkeuser posted image

clock-img

11.01.2010, 23:18

clock-img

magde

pencil-img

1463

hahahaha i ja sam mislila nesto da se nasmejem :)

clock-img

12.01.2010, 10:02

clock-img

Anoniman

........ hahahah Doro znala sam da ćeš da nasedneš....user posted image
nego, kutlaču u ruke.... user posted image
super je kolač!user posted image

clock-img

12.01.2010, 10:05

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Budem i ja probalauser posted image

clock-img

12.01.2010, 10:07

clock-img

Anoniman

Lu draga ti i ja ćemo se ugojiti od ovog probanja!user posted image

...ko šta radi-ja samo gledam šta ima među receptima i experimentišem.......user posted image