cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Čokoladna eksplozija

clock-img

03.08.2009, 09:38

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Sastojci:
tamni biskvit za tortu (možete praviti sami), sok od jedne narandže, 6 dcl mleka, parfe krema (ima Dr. Oetker ili Podravka) 150 g mascarpone, 120 g čokolade za kuvanje, 100 g lešnika

Uputstvo:
Hladno prokuvano mleko, parfe kremu i mascarpone ubacite u veću činiju i mešajte mikserom pri najbržoj brzini 4-5 minuta. Čokoladu istopite (na pari, u šerpi - kako vam odgovara). Uzmite posudu sa okruglim dnom i obložite je providnom folijom za hranu ili nekom kesicom, i u posudu izmenično sipajte čokoladni krem i otopljenu čokoladu, dok ne potrošite svu smešu. Stavite u frižider za 2-3 sata. Biskvit natopite sokom od narandže i stvrdnutu čoko masu iz frižidera okrenite na biskvit. Ukrasite lešnicima i servirajte.

Vreme pripreme: 50 minuta

Više recepata naćićete ovde: RR Recepti <-- KLIK

clock-img

03.08.2009, 09:46

clock-img

nina83

pencil-img

533

Mmmmm, cokoladna torta user posted image
Ce da probamouser posted image

clock-img

03.08.2009, 12:36

clock-img

Anoniman

Ne znam šta su: parfe krema i mascarpone. user posted image user posted image  

clock-img

03.08.2009, 12:38

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Mascarpone je vrsta sira (koristi se recimo i za tiramisu)
a parfe krema se kupi u radnji u kesici, ima Dolcela od Podravke i Dr. Oetker... piše na kesici "parfe krema", ne možeš da omašiš.

clock-img

03.08.2009, 12:56

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

user posted image Toliko o pazenju na kalorije i holesterol- tofu-a ni u tragovimauser posted image
Pravim prvom prilikom

_____________________________

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

clock-img

03.08.2009, 13:04

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Mama, vidiš da ko luda skupljam slatke recepte poslednjih par dana. Mališanima ću napraviti rođendanske torte za subotu user posted image

clock-img

03.08.2009, 13:34

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Idealna i bogata krema za sve Vaše ideje vezane uz punjenje torti i kolača. Dr. Oetker Parfe krema želatinasta je krema za torte i kolače blagog, neutralnog okusa koji stoji na raspolaganju Vašoj kreativnosti. Prikladna je za sve vrste parfe torti, a neograničena mogućnost dodavanja drugih sastojaka (npr. voća, čokolade itd.) omogućuje Vam da napravite tortu i kolače po Vašem izboru. Priprema je brza i jednostavna, a rezultat bogata parfe krema.



user posted image







Poslednji tekstovi

article-img