cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

[Obrisana poruka]

clock-img

04.04.2009, 23:19

clock-img

Anoniman

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

04.04.2009, 23:23

clock-img

Anoniman

Ne, nisam imala, ja sam sa mm od svoje 17.godine, do tad sam bila klinkauser posted image

clock-img

04.04.2009, 23:24

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Često se spominju te letnje furke... ali ja ih nisam imala.

Drug mi je pričao da je spavao sa dve nepoznate Hrvatice u Dubrovniku i da mu je bilo super.... E sad da li se samo hvalisao bez osnova, ili je zaista bilo, ne znam...

ŽENA JE STENA!

clock-img

04.04.2009, 23:24

clock-img

Verus

pencil-img

11942

nisam ja sam sa mm od malih nogu sto bi se reklo.....od pocetka srednje skole

clock-img

04.04.2009, 23:26

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Nažalost,ni letnjih ni zimskih,eh Snežana,Snežana,šta li ćeš ti pričati unucima?user posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

04.04.2009, 23:27

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image

IZVORNA PORUKA: Sneža

Nažalost,ni letnjih ni zimskih,eh Snežana,Snežana,šta li ćeš ti pričati unucima?user posted image

clock-img

04.04.2009, 23:34

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

eh Snežana,Snežana,šta li ćeš ti pričati unucima?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si me nasmejalaaa!!!!!!!

ŽENA JE STENA!

clock-img

04.04.2009, 23:35

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Pa šta je vama,ovo je tužno,a ne smešnouser posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

04.04.2009, 23:36

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Ma samo zamislih sebe kako seda i stara sedim i pricam unucima kako sam se je***, ima da im presedne svaki kolach sto sam im umesilauser posted image

clock-img

04.04.2009, 23:36

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

04.04.2009, 23:37

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

IZVORNA PORUKA: Verus

Ma samo zamislih sebe kako seda i stara sedim i pricam unucima kako sam se je***, ima da im presedne svaki kolach sto sam im umesilauser posted image

user posted image user posted image user posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

04.04.2009, 23:47

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Po svemu sudeći, pričaćemo im o RRuser posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

05.04.2009, 08:45

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Ah bilo je toga,i kad dodje proljeće i ljeto(nekako se tada totalno 'budim' u svakom smislu)znam se ponekad sjetiti te neke svoje avantzurice,ili nekog sretnem pa mi mašta 'radi svašta'user posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

05.04.2009, 09:14

clock-img

mihi

pencil-img

4968

E uvek se rado setim toga. Bila sam kod sestre koja je radila za Engleкu turističku agenciju i imala apartman u jednom lepom Dubrovačkom hotelu, Posle tri dana upoznала sam  u prolazu jednog neurohirurga koji je tu bio na kongresu i naravno odmah mi se svideo bio je desetakgodina stariji od mene. Bilo nam je divno a on posle kongresa odlučio da ostane još 5 dana. Ja sam ostala čitavo leto, kad sam se vratila u Beograd opet smo se malo viđali ali mi to više nije bilo to, more, Dubrovnik. On je otišao u Kanadu onih kriznih 90 ih, srela sam ga slučajno 2001, u krugu bolnice, bio je razveden i isto je dobro izgledao ja sam tada  bila sretno udata, popili smo kafu i rastali se više ga nisam videla.......user posted image .

clock-img

05.04.2009, 20:25

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

isto tako