cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

"Milestone" karte za bebe

clock-img

07.12.2017, 18:20

clock-img

ringerajaa

pencil-img

1

Zdravo!

Da li zna ko gde bi mogla naći "milestone" karte za bebu? To su karte nešto u smislu "moj prvi rođendan" i slično, samo da bi bile na srpskom?

https://images.anthropologie.com/is/image/Anthropologie/37559671_030_b?$a15-pdp-detail-shot$&hei=900&fit=constrain

Hvalaaa svimaaa :)

clock-img

07.12.2017, 23:57

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Vulkan knjizara . Zove se Dragoceni trenuci. Oko 600 dinara su.

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

08.12.2017, 08:43

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ja nisam cula za to, ali sam nasla na netu. Mozes da nadjes preko neta.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

08.12.2017, 09:18

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

IZVORNA PORUKA: ringerajaa

Zdravo!

Da li zna ko gde bi mogla naći "milestone" karte za bebu? To su karte nešto u smislu "moj prvi rođendan" i slično, samo da bi bile na srpskom?

https://images.anthropologie.com/is/image/Anthropologie/37559671_030_b?$a15-pdp-detail-shot$&hei=900&fit=constrain

Hvalaaa svimaaa :)

Klik

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

09.12.2017, 13:14

clock-img

medamisko

pencil-img

1106

Bas mi zanimljivo ovo. Prvi put cujem i ja.

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image