cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Zapečeni krompir

Ringerajin kuvar: lelaigor

Zapečeni krompir

  • 4 veća krompira
  • 1 veća glavica crnog luka
  • 200 g kačkavalja
  • ulje
  • so
  • začin C
  • slatka aleva paprika


  1. Krompir oljuštiti, oprati i iseći na tanke kolutove.
  2. Zagrejati ulje i dodati krompir. Pržiti na tihoj vatri desetak minuta i zatim dodati crni luk isečen na tanke režnjeve. Začiniti po ukusu i pržiti jos nekoliko minuta, dok luk ne omekša.
  3. Zatim zagrejati rernu i peći kromir u vatrostalnoj činiji.
  4. Kada je krompir gotov narendati kačkavalj i vratiti u rernu dok se kačkavalj ne otopi.
  5. Služiti kao prilog uz meso ili ribu


Još jedan zanimljiv prilog.

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img