cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

VREME JE DA VAŠA KOŽA BUDE MLAĐA OD VAS

Koristeći dostignuća epigenetske nauke o koži, Eucerin® otvara novu eru u podmlađivanju kože! Eucerin® Hyaluron-Filler Epigenetic Serum reaktivira gene mladosti i umanjuje sve znakove starenja! Izgledajte do pet godina mlađe za samo 4 nedelje!

VREME JE DA VAŠA KOŽA BUDE MLAĐA OD VAS

Već znate da je starenje neminovan proces i da naša koža stari zato što, između ostalog, tokom godina  gubi rezerve hijalurona i kolagana.

Ali, da li ste znali da na proces starenja kože utiče deaktiviranje specifičnih gena mladosti pod uticajem brojnih spoljnih faktora, kao što su ishrana, stil života, stres ili izloženost UV zračenju?

Dugo se smatralo da je način na koji starimo određen genetikom. Međutim, epigenetička istraživanja su to opovrgla. Izgled naše kože – njena opšta vitalnost, čvrstina i bore – u značajnoj meri zavise od spoljašnjih faktora koji stvaraju jedinstveni epigenetički obrazac na genetskom kodu naše kože i mogu, uporedo sa prirodnim procesom starenja, dodatno „utišati“ naše „gene mladosti“.

Eucerin® naučni tim od 20 naučnika iz raznih oblasti, posvetio se proučavanju ovog pitanja i na osnovu epigenetičkog obrasca, to jest algoritma koji određuje biološku starost kože koja se može značajno razlikovati od hronološke, patentirao novu Age-Clock tehnologiju, koja reaktivira utišane gene mladosti.

Primena inovativne Age Clock tehnologije, omogućila je Eucerinovim naučnicima da, nakon 15 godina istraživanja i ispitivanja 50 000 aktivnih supstanci, identifikuju epigenetički sastojak Epicelline®. Tako je nastao preparat koji predstavlja jednu od najvećih inovacija u epigenetičkoj nauci o koži - Eucerin® Hyaluron-Filler Epigenetic Serum.

Eucerin

Ovaj serum u osnovi svoje formulacije ima revolucionarni aktivni sastojak Epicelline®, koji ima moć da vraća unazad biološki sat kože i reaktivira gene mladosti.

Eucerin® Hyaluron-Filler Epigenetic Serum povećava debljinu epidermisa, površinskog sloja kože koji se s godinama stanjuje, podmlađuje ćelije kože i stimuliše ćelije dermisa, srednjeg sloja kože. Bez opasnosti promene DNK, samo uz promenu načina na koji telo čita DNK sekvencu, Eucerin® Epigenetic serum vraća unazad epigenetske promene, reaktivira “utišane” gene mladosti i podmlađuje ćelije kože.

Eucerin® Hyaluron-Filler Epigenetic Serum na revolucionaran način koristi saznanja epigenetike da se pozitivni mehanizmi naših gena “utišani” pod uticajem spoljašnje sredine mogu vratiti. Zbog toga vašu anti-age rutinu podiže na sasvim novi nivo reaktivirajući gene mladosti kože i osnažujući je da se na potuno nov način bori protiv znakova starenja.

Pored aktivnog sastojka Epicelline®, Eucerin® Hyaluron-Filler Epigenetic Serum sadrži hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca, koja popunjava bore na površini i duboko u koži, bioaktivne glicin saponine, koji efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline, i enoksolon, koji usporava razgradnju hijaluronske kiseline i štiti nivo hijalurona u koži. Zahvaljujući tome vraća unazad 10 znakova starenja kože: čvrstinu, zategnutost, duboke bore, tanke linije na površini, konture lica, hidrataciju, sjaj, podmlađen izgled, ujednačen ten i mekoću na dodir.

Nakon četiri nedelje redovne upotrebe, Eucerin® Hyaluron-Filler Epigenetic Serum vidljivo umanjuje sve znakove starenja i omogućava vam da izgledate do pet godina mlađe!


Promo objava

news-img

VREME JE DA VAŠA KOŽA BUDE MLAĐA OD VAS

Koristeći dostignuća epigenetske nauke o koži, Eucerin® otvara novu eru u podmlađivanju kože! Eucerin® Hyaluron-Filler Epigenetic Serum reaktivira gene mladosti i umanjuje sve znakove starenja! Izgledajte do pet godina mlađe za samo 4 nedelje!

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img