cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Delimo 3x2 karte za premijernu projekciju filma "Klinci kaubojci"!

Film koji govori o prijateljstvu, hrabrosti i volji na najbolji mogući način. Poučan, ali nadasve zabavan.

Vodimo vas na premijeru filma "Klinci kaubojci"!

 

Vodimo vas na premijernu projekciju filma "Klinci kaubojci" koji govori o inkluziji, prihvatanju i podršci, i porodičnoj ljubavi.

Projekcija na kojoj će se pokloniti ekipa koja je učestvovala u sinhronizaciji, počeće u 17h u sali 6 mts Dvorane, a prethodiće joj zabavna aktivacija pod nazivom Kaubojski okršaj od 14 do 17 časova!

Okršaj kaubojaca se sastoji iz zabavnih igara, koje će iskusni animatori kordinisati, a za najspretnijeg kaubojca pripremljen je poklon vaučer za besplatnu školu jahanja na Hipodromu Beograda.

Klinci kaubojci

Najnovija crtana avantura okreće se temama prijateljstva, razumevanja, porodičnoj ljubavi i inkluziji, a kao procenu dobrog porodičnog filma koji se može i dva puta pogledati dao je sam učesnik sinhronizacije Marko Kon: "Uživali smo sinhronizujući. Film koji govori o prijateljstvu, hrabrosti i volji na najbolji mogući način. Poučan, ali nadasve zabavan. Jedva čekam da povedem svoje klince u bioskop, jer sam siguran da ćemo danima posle razgovarati o filmu."

Klinci kaubojci
Smeštena u Americi s kraja 19. veka crtana priča upoznaje nas sa bratom i sestrom, siročadima, koji iz Irske putuju za Njujork. U težnji da pronađu svog bliskog rođaka krišom ulaze u voz koji ih odvodi ka Divljem zapadu. Putujući kroz autentične predele Amerike i suočavajući se sa opasnostima i razbojnicima, tokom avanture nailaze i na dečaka sa kojim sklapaju veliko prijateljstvo, doživljavajući brojne pustolovine.

Klinci kaubojci
Animacija "Klinci Kaubojci" nastala je iz veštih ruku već uspešnog reditelja i koscenariste Pedra Solisa, kreatora najnagrađivanijeg kratkog animiranog filma u istoriji, "Cuerdas". Reč je o desetominutnoj priči o inkluziji koja prikazuje posebnog dečaka koji se doseljava u školu kada ga jedna devojčica prihvata kao svog velikog prijatelja. Tokom 2014. i 2015. godine animacija je nagrađena sa više od šezdeset priznanja, na brojnim međunarodnim festivalima.  

Pomenuta priča poslužila je reditelju Solisu kao ideja za nastanak animirane nadogradnje nazvane Klinci kaubojci.


U NASTAVKU POGLEDAJTE TREJLER ANIMACIJE


Promo objava

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img