cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

VIDEO: Rast bebe u materici, iz nedelje u nedelju

Svaka nedelja trudnoće je posebna. Pogledajte fantastičan video koji prikazuje razvoj bebe u materici od oplođene ćelije do malog stvorenja koje će vas toliko usrećiti.

VIDEO: Rast bebe u materici, iz nedelje u nedelju

Trudni ste? Čestitamo. Pred vama je devet meseci divnog perioda. Da li biste želeli da znate kako napreduje vaš mališan u stomaku?


 Svaka nedelja trudnoće je posebno iskustvo

Za svaku buduću majku trudnoća je vreme radosti i neverovatnog iščekivanja. Trudnoća traje 40 nedelja i podeljena je na tri perioda - svaka tri meseca spadaju u jedan trimestar: prvi, drugi i treći. Svaka nedelja trudnoće je avantura za sebe i svake nedelje vaše malo stvorenje je veće, razvijenije i bliže izgledu koji će imati kada dođe na svet.

 

PROČITAJ JOŠ: Zadivljujuće: 9 meseci trudnoće u 4 minuta (VIDEO)

 

Proverite rast vaše bebe iz nedelje u nedelju. Pogledajte šta se dešava u vašem stomaku i kako se vaša beba razvija svake nedelje trudnoće.


Izvor: YouTube

 

Veličina bebe u stomaku

Veličinu malog bića u razvoju možemo uporediti sa određenim voćem, povrćem ili drugom hranom, jer je mnogo lakše zamisliti milimetre predstavljene određenim grafikonima rasta embriona. Pogledajte koje voće je trenutno u vašem stomaku. Neki plodovi su za nas prilično egzotični, ali i veoma interesantni, tako da ćete sigurno poželeti da saznate više o njima.


sadje 1

sadje 2

sadje 3


Izvor: Pregnancyvideo.net/Ringaraja.net


PROČITAJ JOŠ: Zašto je ultrazvuk u 36. nedelji trudnoće izuzetno važan?


news-img

NAJAVLJUJEMO: SEDMI DEČJI FESTIVAL NA OPLENCU

Festival ima dobrotvorni karakter, i prikupljene donacije biće usmerene ka proširenju dečjeg igrališta na Oplencu.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img