cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

IZJAVA DANA: „Uvela bih obavezu da muškarac prisustvuje porođaju“

Snežana Čekić je profesor francuskog i italijanskog jezika, ekonomista i preduzetnik i NLP terapeut, govorila je o važnosti prisustva oca porođaju.

„Uvela bih obavezu da muškarac prisustvuje porođaju“

„Ja bih to uvela kao obavezu, da muškarac prisustvuje porođaju. Kada čovek shvati kakav bol žena prolazi u tom momentu, da je tu jedna neraskidiva veza poštovanja i ljubavi prema toj osobi koja je nama, ne tebi nego nama je darovala to neko novo biće koje je „mi“.


Meni je jako žao što negde to može, negde ne može, negde se plaća, negde se ne plaća…a to bi učvrstilo porodicu. Ne razumem da se uopšte ne razmatra, ni u našoj vladi, a ni po bolnicama…to je besplatno ljudi, on je otac tog deteta, a ne da vi sada plaćate jer je taj neko obukao mantil, ili obuo papuče. Hoćete natalitet?


Pa, dajte podršku tim očevima da budu tu, da se ta žena oseća dobro, da poželi da rodi i drugo i treće dete…Treba da gleda da vidi kako umirem od bola i onda će shvatiti do koje mere sam ja dala žrtvu, pa ćeš taj posporođajni period onda ti sebe žrtvovati maksimalno“, rekla je on za podkast „Jednostavno roditelj“.

 

 

Izvor: Biz Life

news-img

5 načina da ojačate imunitet ove jeseni

Ne postoji čarobni štapić koji će ojačati vaš imuni sistem, ali ovih 5 navika će vam pomoći da izgradite jak imuni sistem.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img