cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Šta gledamo sa mališanima u bioskopima ove jeseni

Izdvajamo filmove i koncert za celu porodicu, koje ne treba da propustite ove jeseni!

Šta gledamo sa mališanima u bioskopima ove jeseni

Septembar se zahuktao, odmori su završeni, vratili ste se na posao, počela je škola...ipak, želimo vam da uspete da izdvojite vreme za uživanje u omiljenim porodičnim aktivnostima ove jeseni.


Sigurni smo da je odlazak u bioskop na vašem spisku i zato vam donosimo preporuke za ostvarenja koja će se uskoro naći na repertoarima naših bioskopa, kao i za magičan koncert u kojem će sigurni smo uživati cela porodica.


Klinci kaubojci, u bioskopima od 26. septembra 

Postani glavni šerif u gradu! Dvoje irskih siročadi kreće na uzbudljivo putovanje vozom u Njujork kako bi upoznali svoga ujaka i zatražili njegovo nasledstvo. Dok stiču prijatelja u guvernanti koja brine o drugoj grupi dece, suočavaju sa sa iznenadnim napadom bandita.


 

Disney koncert: Čarobna muzika iz filmova 29. septembra u velikoj sali mts Dvorane

Zbog velikog interesovanja i veličanstvenog majskog spektakla ponovo je zakazan magični spektakl "Dizni koncert: Čarobna muzika iz filmova"!

Sada već uspostavljena tradicija gala događaja uključuje dva termina koncerta, od 16h i 19h, a za nezaboravni doživljaj izvođenja Diznijevih numera, uz koje su mnoge generacije stasale, karte se već mogu pronaći na blagajni Dvorane.

 

 

Vajana 2, samo u bioskopima od 28. novembra

Epski animirani mjuzikl ponovo ujedinjuje Vajanu i Mauija, u do sada nezapamćenom dinamičnom putovanju, zajedno sa posadom neverovatnih pomoraca. Nakon što je dobila iznenadni poziv od svojih predaka, Vajana putuje u daleka mora Okeanije i u opasne, davno zaboravljene vode, ulazeći u avanturu drugačiju od bilo čega sa čim ikada suočavala.


 

I kao šlag na tortu, doživite epsku priču o tome kako je siroče postalo kralj.

Kralj lavova, samo u bioskopima od 19. decembra!

Ispričana u prisećanjima, priča predstavlja Mufasu kao mladunčeta bez roditelja, izgubljenog i samog sve dok ne upozna simpatičnog lava po imenu Taka, naslednika kraljeve loze, princa sa svetlom budućnošću koji pima Mufasu u svoju porodicu kao brata. Slučajan susret pokreće nevrovatno putovanje grupe u potrazi za svojom sudbinom, testirajući njihove veze dok zajedno rade na tome da izbegnu pretećeg i smrtonosnog neprijatelja.


Promo objava

news-img

Kako pomoći sebi ako se osećate uznemireno i anksiozno

Ukoliko su uznemirenost, stres i anksioznost redovan deo vašeg života, važno je pronaći dugoročne strategije koje će vam pomoći da sve držite pod kontrolom.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img