cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Rolovana "slatka" piletina

Ringerajin kuvar: lelaigor

image

  • šnicle pilećeg belog mesa
  • suve šljive
  • orasi
  • slanina
  • pileća džigerica
  • praziluk
  • ulje
  • začini


  1. Iseckan praziluk izdinstati na ulju, dodati usitnjenu džigericu, posoliti i takođe dinstati.
  2. Belo meso "izlupati", začiniti i na sredinu svake šnicle staviti malo smese od praziluka i džigerice, 2 "zrna" oraha i jednu suvu šljivu. Urolati šniclu a zatim je obmotati tanko isečenim parčetom slanine.
  3. Tako filovati svaku šniclu i ređati u nauljen pleh.
  4. Peći u rerni na 200-220C dok se belo meso ne ispeče.


Ovo meso sam jela uz pirinač sa ananasom.Klot-natur kuvan pirinač, iliti pirinač kuvan u posoljenoj soli, ananas iz konzerve iseckan na kockice. Pomešati i to je to.

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img