cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Pohovane tikvice iz rerne

clock-img

21.10.2013

Ringerajin kuvar: lelaigor

Pohovane tikvice iz rerne

  • tikvice
  • vegeta
  • so
  • prezla
  • jaja


  1. Tikvice oljuštite i isecite uzduž. Posolite ih iostavite da malo odstoje i puste vodu.
  2. Umutite nekoliko jaja i začinite ih vegetom.
  3. U nauljenu vatrostalnu posudu, stavljajte red oceđenih tikvica, dobro pospite prezlom i prelijte sa malo jaja. Onda sledeći red tikvica, pa prezla i jaja, i tako sve dok ne utrošite materijal.
  4. Pecite na 200C, dok tikvice ne budu pečene.


Ovo jelo je dobra i zdrava alternativa za pohovane tikvice pečene u dubokom ulju. Kao prilog možete poslužiti pečeni ili pire krompir, kao i pirinač.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img