cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Piletina sa lažnog roštilja

Ringerajin kuvar: lelaigor

Piletina sa lažnog roštilja

  • šnicle pilećeg belog mesa
  • vegeta
  • senf sa začinskim biljem
  • majonez
  • jako malo ulja


  1. Belo meso iseći na šnicle, količina je po želji, koliko kome treba.
  2. Pomešati istu količinu senfa i majoneza, po ukusu može manje senfa - više majoneza.
  3. Svaku šniclu sa jedne strane začiniti vegetom, a sa druge premazati napravljenim premazom i ređati na tanjir da odstoji, ali tako da svaka šnicla sa začinjene strane "legne" na prethodnu šniclu na namazanu stranu sa premazom. Ostaviti da odstoji 10tak minuta.
  4. Teflonski tiganj samo malo premazati sa uljem, sa jedva 5-6 kapi, čisto da šnicle klize po teflonu, i zagrejati.
  5. Šnicle peći sa obe strane, dok ne dobiju onako bronzanu boju pečenog mesa na roštilju.


U nedostatku roštilja u kući, belo pileće meso pečem na sledeći način, a ukus ima baš kao sa roštilja.Kao prilog uz šnicle ide bilo šta: krompir, povrće, pirinač,...

news-img

Pohvala detetu – put ka izgradnji samopouzdanja

Svi mi imamo „rezervoar“ za afirmaciju. On treba svakodnevno da se dopunjava. Možda i ne primećujemo koliko naše reči imaju ogroman uticaj na decu. Mi ih oblikujemo i valjamo rečima koje im upućujemo.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img