cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Pileći paprikaš

Ringerajin kuvar: Maraj

Pileći paprikaš

  • 500 g piletine
  • 500 g krompira
  • 2 glavice crnog luka
  • 2 šargarepe
  • 2 kašike brašna
  • 1 kašika slatke začinske paprike
  • po ukusu so
  • biber
  • suvi biljni začin


  1. Na malo ulja propržiti sitno seckan crni luk. Kada luk zastakli ubaciti piletinu koju smo isekli na manje komade i naliti vodom da to sve pokrije. Kuvati na srednjoj temperaturi dok meso ne omekša, otprilike sat vremena, a to zavisi od piletine. Dodavati vodu po potrebi.
  2. Dodati krompir isečen na kockice i sitno isečenu šargarepu. Začiniti po ukusu i kuvati dok meso i povrće ne omekšaju. Na malo ulja, kratko, propržiti brašno i slatku začinsku papriku pa zapržiti paprikaš.


Služiti toplo, uz salatu po izboru

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

news-img

"ARSENIJE OPREZNI I KAMEN SREĆE" na KIDS FEST-u!

Premijerno prikazivanje filma zakazano je za 18h u mts Dvorani, a nakon projekcije publika će moći da podeli svoja iskustva gledanja filma sa rediteljem.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img