cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Pileći paprikaš

Ringerajin kuvar: Maraj

Pileći paprikaš

  • 500 g piletine
  • 500 g krompira
  • 2 glavice crnog luka
  • 2 šargarepe
  • 2 kašike brašna
  • 1 kašika slatke začinske paprike
  • po ukusu so
  • biber
  • suvi biljni začin


  1. Na malo ulja propržiti sitno seckan crni luk. Kada luk zastakli ubaciti piletinu koju smo isekli na manje komade i naliti vodom da to sve pokrije. Kuvati na srednjoj temperaturi dok meso ne omekša, otprilike sat vremena, a to zavisi od piletine. Dodavati vodu po potrebi.
  2. Dodati krompir isečen na kockice i sitno isečenu šargarepu. Začiniti po ukusu i kuvati dok meso i povrće ne omekšaju. Na malo ulja, kratko, propržiti brašno i slatku začinsku papriku pa zapržiti paprikaš.


Služiti toplo, uz salatu po izboru

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

news-img

VREME JE DA VAŠA KOŽA BUDE MLAĐA OD VAS

Koristeći dostignuća epigenetske nauke o koži, Eucerin® otvara novu eru u podmlađivanju kože! Eucerin® Hyaluron-Filler Epigenetic Serum reaktivira gene mladosti i umanjuje sve znakove starenja! Izgledajte do pet godina mlađe za samo 4 nedelje!

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img