cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Pečeni krompir sa lukom

clock-img

28.10.2013

Ringerajin kuvar: lelaigor

Pečeni krompir sa lukom

  • Krompir
  • crni luk
  • ulje
  • so


  1. U zavisnosti od toga kakav je krompir, može prethodno da se skuva u ljusci, očisti i iseče na kolutove, a može i presan da se iseče na kolutove.
  2. Crni luk iseći na kriškice. U tiganj sipati ulje, zagrejati, sipati zajedno krompir i luk.
  3. Peći uz mešanje.
  4. Posoliti po ukusu.
  5. Gotovo je kada je krompir potpuno pečen.


Količine nisam napisala, stavite po želji i ukusu. :)Ovo je veoma ukusan prilog uz bilo koje jelo. Malo drugačiji od ostalih jela sa krompirom na koje smo navikli, a uz to je zdrav.

news-img

Majić, King i Muso – hitovi Vulkanovog sajma knjiga

Peti Vulkanov sajam knjiga, koji traje do 20. oktobra, i ove godine izazvao je ogromno interesovanje čitalaca, a među brojnim izdanjima domaćih i stranih autora izdvojilo se nekoliko naslova.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img