cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Pasulj- čorbast

Ringerajin kuvar: Maraj

Pasulj- čorbast

  • 500 gr pasulja
  • crni luk
  • šargarepa
  • lovorov list
  • slanina
  • beli luk
  • brašno
  • aleva paprika
  • so
  • vegeta
  • svinjska mast ili ulje
  • peršun


  1. U odgovarajucoj šerpi, staviti pasulj, naliti vodom i kuvati 10-15 minuta. Nakon toga, prosuti vodu, doliti drugu, i tako kuvati sa povrćem oko sat ipo do dva . Kada je pasulj kuvan, napraviti zapršku tako što na masnoći upržimo kašiku brašna, dodamo kašičicu aleve paprike, i time prelijemo pasulj. Dodati beli luk i peršun, kuvati još 5 minuta.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img