cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Zvezdarskim učenicima generacije i učenicima koji su osvajali nagrade na republičkim takmičenjima uručene nagrade

Nagrade su uručene učenicima generacije, kao i učenicima osnovnih i srednjih škola sa Zvezdare koji se osvojili prvu, drugu ili treću nagradu na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Opština Zvezdara nagradila najistaknutije učenike

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Mihajlo Dosković juče je, povodom 16. oktobra-Dana opštine Zvezdara, u punoj velikoj sali Opštine, učenicima generacije 14 osnovnih i 9 srednjih škola sa Zvezdare uručio nagrade.

Mihailo Dosković je rekao da mu pričinjava zadovoljstvo da povodom Dana opštine Zvezdara uruči nagrade najboljima od najboljih koje su za ovo priznanje predložili njihovi profesori i učenici.

„Ponosni smo na to što smo jedna od najbrže rastućih Opština u Beogradu, a ono što nas posebno raduje je to što beležimo pozitivan prirodni priraštaj. Naši najmlađi novorođeni Zvezdarci od Opštine dobijaju poklone dobrodošlice, autosedišta, poznati smo po Pozorištu „Zvezdarištu“, „Letnjim danima na Olimpu”, nagrađujemo učenike generacije, kao i učenike koji su pobedili na takmičenjima i osvojili neka od prva tri mesta. Deca su naše blago i ponos i nastavićemo da vas podržavamo na svakom koraku. Zajedničkim snagama možemo postići velike uspehe kako bi naša Zvezdara bila još lepša i jača. Svakog dana pišemo novu istoriju Zvezdare, a naš prioritet su mladi kojima želimo puno sreće i mnogo uspeha“ rekao je Dosković.

U programu su učestvovale učenice Osnovne muzičke škole „Vladimir Đorđević”. Nakon ovoga, predsednik GO Zvezdara je, sa saradnicima, u Teatru „Vuk” uručio i nagrade učenicima osnovnih i srednjih škola sa Zvezdare koji se osvojili prvu, drugu ili treću nagradu na republičkim i međunarodnim takmičenjima koja se nalaze u Kalendaru takmičenja i smotri Ministarstva prosvete za školsku 2023/2024. godinu.i njihovim nastavnicima mentorima. Ovom prilikom nagrade su dobila 228 učenika zvezdarskih škola.

 

Izvor: Facebook/Gradska opština Zvezdara

news-img

Majić, King i Muso – hitovi Vulkanovog sajma knjiga

Peti Vulkanov sajam knjiga, koji traje do 20. oktobra, i ove godine izazvao je ogromno interesovanje čitalaca, a među brojnim izdanjima domaćih i stranih autora izdvojilo se nekoliko naslova.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img