cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Novogodišnji cupcakes!

Cela torta u malom pakovanju, i još sjajno ukrašena... Nema veće radosti za mališane, ali ni za odrasle.

Novogodišnji cupcakes!

Cupcake su prilično zgodna forma slatkiša, postoji bezbroj opcija kako se mogu napraviti, i mnogo više načina da se ukrase.

U osnovi svakog cupcake, je "kora" zapravo muffin, odozgo ide neki odgovarajući krem, ne važno da li je čokoladni, samo umućena slatka pavlaka, voćni...


Veliki broj recepata za osnovne muffine možete pogledati među receptima u Ringerajinoj kuhinji ili u temi na forumu- Mafini


Osnovni čokoladni krem možete pripremiti na sledeći način:

 

-250 ml slatke pavlake

-200 gr crne čokolade

-150-200 gr mlečne ili još bolje noisette čokolade

Krem se priprema tako što se skoro do ključanja zagreje pavlaka, pa se u nju dodaju komadići čokolade, meša se dok se ne istope, pomeri se sa šporeta i ostavi da se ohladi.

 

 

A za ukrašavanje vam treba malo materijala- fondan masa, prehrambene boje.. Mnogo strpljenja, iznad svega ljubavi i volje, i po neki mali pomagač da sve to začini.

 

Pogledajte galeriju sa našim predlozima i uživajte!

news-img

Ako imate školarca, ovo je tekst kojim započnite dan

Polazak u školu je uzbudljiv, ali i stresan period kako za decu tako i za roditelje. Da bi se mališani što bolje pripremili na ono što ih očekuje u toku školske godine, uključenost roditelja u ovom periodu je od velike važnosti.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img