cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

LILLY JUNIOR podkast sa Sarom - 8. epizoda DRUGE SEZONE

U osmoj epizodi 2. sezone podkasta, Sara Oster Rokvić je razgovarala sa Katarinom Stajčić Gojković, koja je medicinska sestra - vaspitačica i diplomirana vaspitačica.

LILLY JUNIOR podkast sa Sarom - 8. epizoda DRUGE SEZONE

Sigurni smo da ste već čuli sjajne vesti - 2. SEZONA "Lilly Junior podkasta sa Sarom" uveliko traje, nemojte propustiti OSMU EPIZODU! Za sve vas koji ste voleli sadržaj i izbor sagovornika u prošloj sezoni, i za sve vas koji ćete ih tek zavoleti i dati poverenje na vašem putu roditeljstva.


Uz podršku Lilly Drogerie i Lilly Junior, podkast je postao mesto na kojem se zajedno sa relevantnim gostima dele saveti i priče o roditeljstvu, o periodu pre i tokom trudnoće, porođaju, ishrani i nezi beba i mališana, kao i o izazovima koji prate njihovo odrastanje. 


U osmoj epizodi Lilly Junior Podkasta Sara predstavlja izuzetnu Katarinu Stajčić Gojković, diplomiranu vaspitačicu i majku jedne preslatke devojčice. Katarina, kroz svoje bogato iskustvo u radu sa decom, pruža nam dublji uvid u dečiji svet i naglašava značaj pravilnog izbora vrtića, optimalnog trenutka za upis, kao i kontinuiranog rada sa decom.

 

Pridružite se i otkrijte kako Kaća, na prirodan i neposredan način, prenosi svoje dragoceno znanje iz uloge vaspitačice i majke!


Ne propustite još jednu inspirativnu epizodu!


 

Puno puno toga korisnog saznaćete prateći podkast!


Uključite podsetnike, zalepite na frižider, zapišite u rokovnike…jeeeeer čeka vas odličan sadržaj svake druge srede od 19h!


"LILLY JUNIOR podkast sa Sarom" emituje se počev od 8. maja 2024. godine, svake druge srede, od 19 časova na zvaničnom
 Lilly Drogerie YouTube kanalu

 

 

 Velika ljubav za male ljude

 
  Kupujte sa dodatnim pogodnostima i online: Shop.lilly.rs/lilly-junior

  Posetite Lilly Junior profile na društvenim mrežama:
  Instagram: Instagram.com/lilly__junior/
  Facebook: Facebook.com/Lilly Junior



Promo objava

news-img

5 načina da ojačate imunitet ove jeseni

Ne postoji čarobni štapić koji će ojačati vaš imuni sistem, ali ovih 5 navika će vam pomoći da izgradite jak imuni sistem.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img