cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

LILLY JUNIOR podkast sa Sarom - 2. epizoda DRUGE SEZONE

U 2. epizodi druge sezone, Sara Oster Rokvić ugostila je iskusne psihoterapeutkinje Nikolinu Milosavljević i Manuelu Kamikovski.

LILLY JUNIOR podkast sa Sarom - 2. epizoda DRUGE SEZONE

Sa zadovoljstvom možemo podeliti sjajne vesti - 2. SEZONA "Lilly Junior podkasta sa Sarom" je krenula, nemojte propustiti DRUGU EPIZODU! Za sve vas koji ste voleli sadržaj i izbor sagovornika u prošloj sezoni, i za sve vas koji ćete ih tek zavoleti i dati poverenje na vašem putu roditeljstva.

 

Uz podršku Lilly Drogerie i Lilly Junior, podkast je postao mesto na kojem se zajedno sa relevantnim gostima dele saveti i priče o roditeljstvu, o periodu pre i tokom trudnoće, porođaju, ishrani i nezi beba i mališana, kao i o izazovima koji prate njihovo odrastanje. 


U drugoj epizodi nove sezone, Sara Oster Rokvić ugostila je Nikolinu Milosavljević i Manuelu Kamikovski, iskusne psihoterapeutkinje i roditelje, praktičarke igrom, koje sarađuju i druže se i to se zaista moglo osetiti kroz razgovor.


U ovoj zanimljivoj epizodi, one dele dragocene savete o savladavanju izazova roditeljstva, koristeći svoja profesionalna i lična iskustva. Saznaćete praktične savete i uživati u toploj diskusiji o stvaranju podržavajućeg i negujućeg okruženja za vašu decu.

Sa Sarom su razgovarale o raznim temama, od prepoznavanja određenih poruka u dečijem ponašanju, dečijoj igri, crtežima…do partnerskih odnosa kada dođu deca, (ne)slaganju pred njima, važnim delovima komunikacije sa našom decom, negativnim osećanjima unutar porodice… O zaista važnim temama za svaku porodicu!



Puno puno toga korisnog saznaćete prateći podkast!

Uključite podsetnike, zalepite na frižider, zapišite u rokovnike…jeeeeer čeka vas odličan sadržaj svake druge srede od 19h!


"LILLY JUNIOR podkast sa Sarom" emituje se počev od 8. maja 2024. godine, svake druge srede, od 19 časova na zvaničnom
 Lilly Drogerie YouTube kanalu

 

 

 Velika ljubav za male ljude

 
  Kupujte sa dodatnim pogodnostima i online: Shop.lilly.rs/lilly-junior

  Posetite Lilly Junior profile na društvenim mrežama:
  Instagram: Instagram.com/lilly__junior/
  Facebook: Facebook.com/Lilly Junior



Promo objava

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img