cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Kineski kupus sa piletinom

clock-img

16.10.2013

Ringerajin kuvar: lelaigor

Kineski kupus sa piletinom

  • Glavica kineskog kupusa
  • parče belog mesa
  • kisela pavlaka
  • so
  • vegeta
  • malo ulja
  • bosiljak
  • timijan
  • majoran


  1. Kineski kupus iseći i skuvati u posoljenoj ključaloj vodi.
  2. Belo meso iseći na trakice i propržiti na malo ulja.
  3. Začiniti vegetom, bosiljkom, timijanom i majoranom. Kada je meso skoro gotovo, dodati proceđen skuvani kupus i jednu kiselu pavlaku i ostaviti da se tako krčka dok meso ne bude skroz kuvano.


Ovo jelo možda može da se napravi i sa oobičnim kupusom, ali ovako i sa dodatim začinima, ima zanimljiv šmek.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img