cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Kineska piletina sa povrćem

clock-img

19.11.2013

Ringerajin kuvar: lelaigor

image

  • 300g belog pilećeg mesa
  • 2 kašike ulja
  • glavica crnog luka
  • 500g mešanog povrća
  • 200g pirinča
  • so
  • biber
  • soja sos


  1. Iseckati na kocke i ispržiti belo meso na ulju, pa izvaditi na tanjir.
  2. Na istom ulju ispržiti iseckan luk i mešano povrće.
  3. Vratiti meso i pržiti još 7-8 minuta.
  4. Posebno skuvati pirinač, procediti i dodati u tiganj.
  5. Promešati, posoliti, pobiberiti i začiniti soja sosom.


Kineska kuhinja je postala prilično popularna kod nas. Jednostavno je za spremiti, ukusno i sadrži sve potrebne zdrave namirnice; od mesa, preko povrća do začina. :)

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img